Pages

vrijdag 1 oktober 2010

Review: Playboy Play It... parfum


Playboy. Een tijdschrift met (half) naakte vrouwen erin. Daar denk ik tenminste het eerste aan als ik aan Playboy denk. Maar playboy is tegenwoordig niet alleen een genot voor de mannen, maar ook voor de vrouwen!

Playboy komt met drie nieuwe vrouwen geuren uit die allemaal geinspireerd zijn op de eerste stap. Waarom zouden mannen tegenwoordig op je afstappen?Let's switch things up! Dat is het motto van deze geuren!


Dit zijn de flesjes. Ik vind het erg schattig en als ik ze zo zie zou ik niet meteen aan playboy denken. Nu ik het weet natuurlijk wel. Er zijn drie geuren:

- Play it Lovely
Play It Lovely roept een zoete speelse onschuld op die gegarandeerd betoverend werkt. Draag het wanneer je wilt en creƫer een natuurlijke mooie look om hem nieuwsgierig te maken. Het is de eerste lonkende stap in het verleidingsspel.
Deze lichte geur opent fris met een mix van citrus, rijpe braambes en sappige peer. Het vrouwelijke hart bestaat uit een boeket van orchidee en tuberoos. Naarmate de geur lichter wordt, maken de zachte bloemengeuren plaats voor de warme basisnoten amber, patchoeli en tonkaboon. 

- Play it Sexy
Is een donkere, sensuele geur. Play It Sexy is ideaal om te dragen als je klaar staat voor een avondje uit. Deze sensuele en toch geraffineerde geur opent met roze grapefruit en mandarijn gemixt met een pittig vleugje roze peper. Het warme hart bestaat uit jasmijnthee, osmantus en zoethout. De rijke basisnoten van vanille, patchoeli, sandelhout en tonkaboon maken de exotische ervaring compleet.

- Play it Spicy
De sprankelende oriĆ«ntaalse bloemnoot van Play It Spicy is de meest sexy en meest gewaagde van de drie geuren. Deze glamoureuze geur opent met de kracht van granaatappel, Bellini-cocktail en roze bes. Het hart verleidt de mannelijke zintuigen met een sprankelende bloemenmix van tijgerlelie, passiebloem en heliotroop, die op zijn beurt weer plaats maakt voor de sensuele basisnoten van amber, sandelhout en vanille. 

Mijn favorieten zijn de Spicy en de Lovely. Lovely is het frist van allemaal door de zachte bloemengeuren. En spicy is heel lekker warm en helemaal geschikt voor de herfst.
De geuren blijven goed hangen ongeveer 8 a 10 uur, en daarna moet je wel even bij sprayen. Het voordeel is wel dat het flesje vrij compact is dus je kan het makkelijk meenemen in je tas.

De geuren zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij de drogist. De prijzen:
eau de toilette 30ml € 12,99
eau de toilette 50ml € 16,99
deodorant body spray 150ml € 3,49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...