zondag 14 november 2010

Review MNYAls vele van jullie denk ik al weten ligt de MNY collectie van Maybelline New York al een tijdje in de winkels.
MNY is het jongere zusje van Maybelline, en is een jong & fris deel van MY. Ik heb een tijd geleden het perspakket ontvangen en zal nu een review schrijven. Het zal niet erg uitgebreid zijn want er zijn al vele reviews te vinden op blogs en sites.


Het perspakket was leuk verpakt en er kwamen ook leuke extra's bij zoals een t-shirt die je zelf kunt inkleuren (de stiften kwamen er bij). Er kwamen ook nog schattige snoepjes bij waar I love MNY in stond. Erg leuk detail dus.

Blush Kleur 201
Oogschaduw Kleur 027De blush is vrij goed gepigmenteerd en bevat een prachtige glans. Erg leuk, maar vind het persoonlijk niet echt draagbaar voor overdag. Als je de blusher overdag wilt dragen moet je 'm iets lichter aanbrengen.

De oogschaduw is niet echt heel goed gepigmenteerd, en vind het ook kleine verpakkingen.

Lipgloss huls: 377 Lipgloss tube: 765


De lipgloss in een tube is vrij klein. De gloss heeft een hele aparte groene glans, die ik nog nooit eerder heb gezien. Jammer dat de lipgloss niet veel kleur afgeeft.
De lipglossjes in huls daarentegen zijn echt prachtig. Goed gepigmenteerd, smaken lekker en geven een prachtige kleur en glans aan je lippen.

Lipbalm 071. Oogpotlood 030


De lipbalsem geeft een heel klein beetje glans aan je lippen, en werkt verder erg fijn. Het oogpotloodje is nogal hard, wat ik eigenlijk niet (meer) gewend ben. De kleur is verder wel mooi en blijft goed zitten. Niet de hele dag maar zeker wel 7 uur.

Leuke producten dus, vooral de lipglossjes ben ik fan van en heb er nu ook meerdere. Daar komt dus nog een apart artikel over. Hierbij alle prijzen:

Oogpotlood 030 €1.99 
0ogschaduw 729 €2.49
Blush 201 €2.99
Nagellak €2.49
Lipgloss tube €1,99
Lipgloss huls €2,99

Alle producten zijn verkrijgbaar bij de Etos. De filialen op stations verkopen MNY niet.
Hebben jullie zelf een aantal mny producten?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...