dinsdag 15 februari 2011

Review: Bourjois Ballerine (oogpotloodjes,nagellak,oogschaduw & highlighter)

Image and video hosting by TinyPic


Mijn enthousiasme over het merk Bourjois hebben jullie al vast wel kunnen lezen. Als je bij het zoekvakje 'Bourjois' intypt kan je alle artikels die ik heb geschreven over bourjois.
Bourjois komt in tegenstelling tot de kerstcollectie deze keer met een frisse collectie uit. De Ballerine collectie is een kruising van het zachte van een ballerina met een stoere rock chick.
Lees verder voor foto's, swatches en reviews!

Niet alle producten uit deze collectie zie je hier boven afgebeeld. O.a. zitten er ook lipstick in, nog een nagellak kleurtje en nog een oogpotlood en oogschaduw.

Image and video hosting by TinyPic 

Deze prachtige Illumanating Touch poeder is iets geheel nieuws in het assortiment van Bourjois. Deze Touche Illuminatrice in de kleur Rose Essentiel is echt prachtig. Deze mooie highlighter geeft je een prachtige glans aan je wangen en er komt ook een handig kwastje bij. Zo kan je de poeder ook makkelijk onderweg gebruiken.
Image and video hosting by TinyPic 

In deze collectie zitten ook 3 kleuren oogpotlood; New Wave Blue, Sand Rose & Ultra Black. Ik heb de eerste twee kleuren. Dit zijn Effect Smokey oogpotloden en zouden goed blend-baar moeten zijn, en indrukwekkende pigmentatie moeten afgeven. Verder zit er ook aan de achterkant een kwastje (geen sponsje), waarmee je de eyeliner kan uitblenden tot oogschaduw.

Image and video hosting by TinyPic

Ik ben echt onder de indruk. De potloodjes zijn onwijs creamy, en er komt echt een bomvol pigment vanaf. Je kan met het kwastje de liner makkelijk blenden, maar dit kan je ook gewoon met je vinger doen. Als je de punt scherp houdt dan kan je een perfect lijntje trekken.

Image and video hosting by TinyPic
Nr 5 zie je beneden, en boven de highlighter in Rose Essentiel
De oogschaduw oftewel het-kleine-ronde-potje is in de kleur 5, een zacht roze kleur met een mooie satijnen glans. De kleur is perfect als highlighter voor in je binnenste ooghoek, maar ook voor je wenkbrauwbot. Het mooie aan deze oogschaduws vind ik, dat je een kleine beschrijving er bij krijgt over hoelang het product al bestaat etc.. Goede prijs, goede kwaliteit deze oogschaduws zijn top!

Image and video hosting by TinyPic 

En het laatste uit deze collectie is de nagelllak in Blue Asphalte, een prachtige blauw grijze nagellak. Ik vind de bourjois nagellakjes erg fijn werken, en dekken prima na 2 laagjes.
Ik vind het een leuke collectie, en ben erg hotel-de-botel van de producten. Hierbij de prijzen
Effect Smokey Liners €8,40
Illumanating Touch €10,90
 So Laque! Blue Asphalte €8,50
Oogschaduw nr 5 € 10,90

De collectie zal rond eind februari 2011 in de winkels liggen o.a. de DA, Drogisterij, Etos, Douglas..
Ik raad zeker de oogpotloden aan en de nagellak! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...