donderdag 5 mei 2011

Bourjois Smokey Eyes trio's: foto's swatches & review

                                Image and video hosting by TinyPic 

De prachtige smokey eyes familie van Bourjois is weer 2 kindjes rijker! Twee prachtige trio's voegen zich toe aan de uitgebreide Smokey Eyes collectie van Bourjois. Een trio in jeansblauw en een trio in roze-grijs zijn perfect voor een avondje uit of een draagbare smokey eyes voor overdag! Lees verder voor foto's, swatches en informatie!


Image and video hosting by TinyPic 

De oogschaduws komen in een praktisch rond doosje, je kan de compacts makkelijk in een toilettasje stoppen of op hun kant zetten in een lade. De oogschaduws komen ook met een applicator met een ronde kant en spitse kant (voor eyeliner). De textuur van de oogschaduws is luchtig, soepel en uniek. Doordat de oogschaduw mineralized en zacht zijn, zijn ze makkelijk te blenden. 

Image and video hosting by TinyPic 


Image and video hosting by TinyPic 

De smokey eyes trio in Gris Lilac bevat koele paarse tinten. Je kan er een zachte pastel getinte look mee maken of een sterke smokey eyes. De pigmentatie is prima, ik vind het vooral fijn dat de oogschaduws makkelijk aan te brengen is. De donkere kleur is wat vlekkerig maar na meerdere keren gebruiken is dat effect weg.
Image and video hosting by TinyPic 

Blue Jeans is een heel mooi nachtblauw palettje. Vooral bij bruine ogen staat dit prachtig! Jammer dat de highlighter een grijze ondertoon heeft, dit kan de look heel erg 'zielig' laten uitkomen. Ook de pigmentatie is prima, alleen de donkere kleuren vlekken weer een klein beetje.
Leuke trio's, zeker het uitproberen waard! Sowieso zijn de oogschaduws van Bourjois goede kwaliteit.
De Smokey Eyes Trio in Gris Lilac & Blue Jeans kosten €12,90 en zijn  verkrijgbaar bij de Kruidvat, Ici Paris XL, warenhuizen en drogisterijen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...