woensdag 21 december 2011

Tip: Action Cupcakes

Image and video hosting by TinyPic

Cupcakes zijn niet meer uit het denkbeeld van de vrouw weg te denken, je wordt overspoeld met deze schattige kleine taartjes. Maar eigenlijk waren de echte-echte cupcakes met topping nooit te koop in de winkel. Zelf maken duurt wel een tijdje, maar heb je ook wat (zie mijn Cupcake recept klik). Voor de luilakken onder ons of de mensen die geen handige handjes hebben in de keuken heb ik een geweldige tip!
Image and video hosting by TinyPic 

Laatst was ik bij de Action en toen zag ik deze schattige tree met cupcakes staan. Je krijgt er vier in een verpakking, 2 in chocolade smaak en 2 in aardbeien smaak, met topping en decoratie! How cute is that?, zo gezegd zo gedaan mee naar huis genomen en geproefd. Ze zijn zeker te eten en smaken gewoon als lekkere cupcakes! Natuurlijk wel minder lekker dan als je ze zelf maakt, maar voor de prijs van 1,79 EURO (!!!) zijn ze goddelijk!
Image and video hosting by TinyPic


Wil jij met de feestdagen een leuk persoonlijk geschenkje geven? Neem een cupcake, pak 'm leuk in hang er een kaartje aan en ta-da voor 30 ct per cupcake heb je een hartstikke leuk presentje, waar iedereen wel blij mee zal zijn! Wil je wat lekkers voor bij de koffie of jezelf verwennen omdat je een drukke week hebt gehad? Haal ze, voor die prijs kan je ze toch echt niet laten liggen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...