dinsdag 7 februari 2012

Review: MAC Vera Collection (pearlglide pencil, crushed metal pigment)

Image and video hosting by TinyPic

Toen ik het kleurrijke persbericht van de MAC Vera collectie binnen kreeg was ik meteen verkocht. Zachtroze pastel kleurtjes met paarse en turquoise accenten, me love! Deze collectie is in samenwerking met Vera Neumann, dit is een kunstenares met haar happy kunstwerken die overal te vinden zijn (sjaals, borden, behang, paraplu's en ga zo maar door) en is mega populair in Amerika. Hier in Nederland niet zo, maar in de US is ze een heel bekend persoon. De collectie zal vanaf 10 maart 2012 te koop zijn, en zal ongeveer 3 weken in de schappen liggen. Lees verder voor foto's en de review!


Image and video hosting by TinyPic 

Hierboven zie je de Crushed Metal Pigments X2, in de collectie zitten er 4 in 1 'stack', maar ik heb er twee gekregen om te reveiwen. Deze twee zijn onderdeel van de Aloha set, een prachtige set met bronstinten. Het zijn de kleuren Lantern Light & Campfire. 

Image and video hosting by TinyPic 

Het zijn hele fijne pigmenten en voelen een beetje vettig aan. Je doet echt super lang met zo een potje aangezien je heel weinig nodig hebt voor het gewenste resultaat.

Image and video hosting by TinyPic 

En is het geen eye-candy?! Dit is met 1 veegje en er komt al zoveel pigment vanaf! De metal-finish is duidelijk te zien en geeft de kleur meteen in hele andere swing, uniek en mooi! Een set van vier kleurtjes kost EUR 33,50 en er zijn drie verschillende kleurensets. Je krijgt in een set dus vier en niet twee kleuren!


                                Image and video hosting by TinyPic 

Het volgende product is een Pearlglide Intense Eyeliner Pencil, deze komen waarschijnlijk wel in het vaste assortiment en zullen dus niet Limited Editions zijn zoals de andere producten. Er zijn zeven verschillende kleuren, ik heb Industrial en wordt beschreven als Periwinkle grey. Het is een kobalt blauwe kleuren met een paarse/roze gloed eroverheen. Een beetje galaxy-achtig als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

Image and video hosting by TinyPic 

De foto is niet zo goed belicht, maar het werd al donker en dit is de beste die eruit is gekomen! De kleur is in het echt iets feller en je ziet de paarse gloed wel duidelijk, heel erg mooi. Het oogpotlood blijft ook goed op zijn plek en je kan er ook makkelijk een lijntje mee boven het oog trekken. De Pearlglide eyeliner kosten 15,50 EUR 

Al met al prachtige producten de collectie is echt wel een kijkje waard. De collectie bevat verder nog facepowders, nagellak en lipgloss! Vanaf 10 maart bij de MAC Counters/stores verkrijgbaar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...