vrijdag 4 mei 2012

Essie te koop bij Etos & Da


Image and video hosting by TinyPic

Yaaaay! Misschien heb jij ze al gespot, de schattige flesjes met witte dop in een heel groot schap. ESSIE is eindelijk te koop in een Nederlandse winkel die in elk stad of dorp wel te vinden is. Geen bestellingen meer op internet met het risico dat de flesjes tijdens hun reis kapot gaan. We kunnen de lakjes nu gewoon in de winkel kopen, en ze veilig mee naar huis brengen om ze een plekje te geven in een grote familie van andere lakjes. Hopelijk is dit het begin, en komen er in de toekomst nog meer internationale merken zoals Orly en China Glaze in de winkel te liggen.
Ik heb twee nieuwe prachtige kleurtjes die helemaal perfect zijn voor de zomer!

Image and video hosting by TinyPic 

Het zijn de kleuren Tour de Finance en Orange it's obvious. De roze kleur heeft een hele lichte paarse frost shimmer en de oranje kleur is gewoon Koninginnedag-oranje.

Image and video hosting by TinyPic 

Helemaal rechts zie je Oranje it's Obvious en daarnaast Tour de finance. De lakjes lakken echt heel fijn, dit kwastje is wat breder dan de Essie nagellak die ik voorheen bestelde op internet. Dit kwastje lijkt wat meer op die van de Rimmel lakjes, lekker groot en rond. De kleuren dekken in twee laagjes en blijven 3 a 4 dagen goed zitten. Zoals je ziet heb ik een goede dupe gevonden van Tour de finance, hier over een paar dagen meer over!

De ESSIE nagellakjes kosten 9,99 EURO per stuk en zijn dus te koop bij Etos & Da!

Wat is jouw favoriete Essie kleurtje? En heb je al een lakje gekocht bij de Etos of Da? Laat het mij weten bij de comments!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...