vrijdag 1 juni 2012

Budget review: HEMA Illuminating Blush

Image and video hosting by TinyPic

Gisteren lazen jullie al de review over de Catrice Revoltaire Ombre Blush. Vandaag is de misschien-dupe-variant van de Hema aan de beurt. Deze prachtige illuminating blush is nieuw in het assortiment van de HEMA. Lees verder voor foto's en swatches.


Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic 

De print van de blush is echt ge-wel-dig. De verschillende motiefjes en structuren maken de poeder echt speciaal. Ook de gouden overspray maakt het weer speciaal, is ook meteen een nadeel aangezien je alleen bij het eerste gebruik wat goud hebt en daarna niet echt meer. 

Image and video hosting by TinyPic 

Hierboven dan de swatch! Het is een mooie roze blush met een wel opvallende glans erin. Hij is dus niet echt peach zoals de Catrice Ombre Blush. Stiekem zie je eronder nog de swatch van de ombre blush, zien jullie het verschil? Die van Catrice nijgt meer naar koraal dan naar roze! Ze lijken wel veel op elkaar alleen de ondertonen verschillen.

Ook verschillen de poeders een klein beetje in prijs. Die van de HEMA is 4,50 EURO en die van Catrice 3,99 EURO, scheelt dus 0,50 cent. Het is niet veel, maar toch wat. Ook is die van Catrice Limited Edition en dus maar kort verkrijgbaar en daarentegen is die van Hema gewoon in het standaard assortiment.

Als je die van Catrice dus niet meer op de kop kunt tikken zou ik zeker die van de HEMA halen! Ook als je die van Catrice al hebt is de hema blush natuurlijk ook leuk om in je collectie te hebben, want het is wel een prachtige budget blush. Ze hebben ook een bronzen versie van deze poeder, dat is kleur 02!

Hadden jullie de nieuwe HEMA blush al gespot? Laat het mij weten bij de comments! 

Image and video hosting by TinyPic 
Check trouwens de overspray die is verdwenen na 1 veeg over de poeder ;-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...