woensdag 14 juli 2010

Etos eindeloos zomer!


De zomer is eindelijk begonnen, de temperaturen liggen al een maand boven de 20 graden. Je ziet iedereen in korte broeken en jurkjes lopen, wat willen we nog meer? Natuurlijk moet je er in de zomer nog beter eruit zien dan in de winter, omdat je meer huid laat zien. En daarmee kan etos je helpen!

Etos geeft vanaf 12 juli elke dag een chatsessie op hun Facebook pagina, en hier kan jij je vragen stellen en tips krijgen.  Je vindt hier tevens ook leuke nieuwtjes, en je leest er alles over de speciale acties! De chatsessie is begonnen op 12 juli en eindigt 16 juli (vrijdag). Hier de agenda van de chatsessies

- Woensdag 14 juli
Geven we je inzicht in de werking van zon en pigment  en krijg je van top dermatoloog Pascala Diederen tips voor het beste resultaat, minste kans op rimpels en leer je hoe je op een gezonde en veilige manier kunt genieten van de zon.

- Donderdag 15 juli
Donderdag lees je alles over huidverzorging en hoe je je huid in een optimale conditie kunt krijgen en houden. Ook kun je aan het einde van de dag via de Facebook-pagina van Etos Online je vragen stellen aan huidverzorgingsspecialist Maartje, die onder andere adviseur is voor Dove en Vaseline.

- Vrijdag 16 juli
Sluiten we af met de beste tips, komen we terug op de belangrijkste vragen uit de chat, kunnen Facebook-fans hun ervaringen delen en krijg je nóg meer tips. Zo ben je helemaal geïnspireerd voor een eindeloos mooie zomer!

Hartstikke leuk dus en misschien kom je mij nog eens tegen bij zo'n Chatsessie??De Chatsessies vinden plaats tussen 14.00 en 15.00 uur plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...