zondag 29 augustus 2010

Review: Pupa Baroque Collection


Pupa komt deze winter/herfst met een prachtige collectie uit. Voor vrouwelijke kleuren, tinten die nu helemaal in zijn, en prachtige patroontjes. Vandaag review ik de shimmer powder en de blusher.
Dit is de barok blusher. Deze komt in een poeder roze doosje waar met gouden letters pupa opstaat. Het had misschien iets chiquer gemogen, misschien een leuk patroontje op het doosje zelf. Dit vind ik zelf nogal simpel.De poeder heeft dan wel weer een prachtig patroontje. Het ziet er erg luxe uit. Bij de blusher zit ook nog een spiegeltje wat erg handig is voor onderweg. Hier een swatch van de blusher


Dit is de swatch. Het is een prachtige warm roze blusher. Pupa zegt dat de blush matte is, maar dat is ie niet. Wat erg jammer is, want als een merk dat ''belooft'' verwacht je dat ook wel. Hier een foto met flitser:De blush is wel heel zacht, en voelt ook heel zacht aan. Het is een kleur die je gemakkelijk kunt opbouwen. Ik ben over het algemeen heel erg tevreden over de blusher.Dan nu de shimmerpowder. Bij dit product was ik verkocht bij deze collectie. Ik wilde al zo lang zo'n spray puffje. Erg jaren 30' en helemaal mijn stijl. De ''puff'' komt los in de verpakking, en er zit ook gewoon een normale dop op de shimmerpowder, zodat je de poeder ook onderweg mee kunt nemen.De poeder is een beetje champagne kleurig. Het zijn dus niet van de chunky glitters die je in van de sprays vindt voor kinderhaartjes.En zo ziet het flesje er in het geheel uit. Is het geen beauty? Dit staat echt heel leuk op je kaptafel of bureau. Hoe werkt het nou? Je knijpt in de ''puff'' en dan komt er een fijne mist met glitter uit. Zo ziet het eruit op je huid.

Sorry voor de onduidelijke foto
Deze fijne glitter is erg leuk voor de zomer. Je sprayt het dan over je decolleté en je schouders, en je ziet er heel glammy uit. Ook is het leuk voor een feestje, speciale gelegenheden en gala's.

Over de lakjes komt een apart artikel, omdat ongeveer dupes zijn van 2 chanel lakjes. 
Ik vind deze collectie zeer geslaagd, de blusher is zeker een aanrader. Dan nu de prijzen:

01 Pink Delight  € 22,95   (blush)

01 Shimmering Pink  € 24,95  (shimmering powder)

De producten zullen verkrijgbaar zijn vanaf september 2010. Voor verkooppunten van pupa check de site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...