zaterdag 28 augustus 2010

NOTD: Ciate Paint Pots


Misschien heb je al iets gehoord over deze super schattige lakjes van Ciaté. Ciaté is een Brits merk dat allemaal producten verkopen voor handen en voeten. Zoals nagellak, verzorging, accessoires etc. Ik heb al een tijdje 2 nagellakjes in mijn bezit, en vandaag een NOTD van de eerste lak.De uitstraling van de flesjes is echt heel erg schattig. Een speciale vorm, met een extreem lange dop. Ook het kleine strikje en het labeltje maken het helemaal af. In één lakje zit 13,5 ML wat vrij veel is voor een nagellak. Ciaté verkoopt heel veel verschillende kleurtjes en finishes.


Dit is de kleur Main Stage, en deze is onderdeel van de summer collection 2010. Het is een roze kleur met een warme ondertoon. Heel apart, want het is niet een doorsnee roze kleur.Dit is de swatch. Hier heb ik 2 laagjes op wat wel noodzakelijk is. Anders dekt de lak niet goed. De lakjes bevatten veel glans, en blijven lag zitten. Zonder topcoat 3 dagen, en met 4 dagen.
Cookies & Cream (de lichtere kleur) komt ook binnenkort nog een swatch van.

De lakjes kosten op de officiële site van 9,00 pond. Ze zijn ook verkrijgbaar via Beauty-Queen.be dit is een Belgische webshop. Daar kosten ze 12,59 euro, want niet goedkoop is voor een lakje. Maar zo'n lakje verdient zeker wel een plek tussen je andere nagellakjes. (hier de link naar Mainstage op Beauty-Queen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...