dinsdag 21 september 2010

Preview: Rituals Parfum


Ik houd van parfum! Ik vind het zo lekker als ik langs iemand loop en ruik een lekkere parfum, en heb dus ook heel wat parfums. Het welbekende beauty merk Rituals komt in november dus ook uit met parfum voor hem en haar!


Er zullen drie verschillende mannen geuren komen.

No. 06
De frisse aardetonen van een bergwoud inspireerden de Parijse parfumeur Vincent Schaller tot de creatie van No. 06. De citrusfrisse toptonen van Bergamot mengen zich met het diepe, mysterieuze aroma van Groene Vetiver.

No. 14
De frisse geur van Cypres wordt al tijden gekoesterd vanwege zijn verscherpende werking op de geest. Gecombineerd met de krachtige geurnoten van Tangerine is dit een innovatieve geur speciaal voor de creatieve geesten. 

No. 19
Houtachtig, aards en mannelijk: dit parfum is voor de hedendaagse bohémien. De rijke, balsamieke tonen van Patchoeli gecombineerd met de edele donkere tonen van Sandelhout maakt Eau de Parfum No. 19 een verfijnde, onconventionele geur.

Er zullen vijf verschillende vrouwengeuren komen in een prachtig lang flesje.

No. 01
Beeld je in hoe het zachte morgenlicht binnenvalt en de huid wordt gehuld in een transparante nevel van frisse en sensueel prikkelende geuren. Een combinatie van de verrukkelijke zuiverheid van Witte Thee en de kracht van Gember. Een citrusachtige, bloemige en zuivere geur.

No. 04
Denk aan een boeket vers geplukte wilde bloemen na een zachte lentebui. Viooltjes en Witte Lelies creëren een ongrijpbare geur: zeer vrouwelijk en een tikkeltje nostalgisch. Dit is wat Vincent Schaller, parfumeur in Parijs, inspireerde tot de creatie van Rituals Eau de Parfum No. 04.

No. 07
De zuiverheid van Witte Patchoeli gecombineerd met de mysterieuze warme noten van Cederhout. Het resultaat is een sprankelend parfum van hout en water.


No. 09
Raymond Cloosterman: “Een bijzondere ontmoeting met Joss Stone, backstage na één van haar concerten, ligt aan de basis van dit parfum. Joss vertelde me hier over haar persoonlijke parfumritueel: iedere dag creëert ze haar eigen, unieke parfum door de etherische olie van Sinaasappel met Vanille te combineren. Wij lieten ons hierdoor inspireren en zo is Eau de Parfum No. 09 ontstaan: een oriëntaals, fruitig en sensueel parfum.”
No. 18
De intense bloemennoten van Wilde Roos en de rijke, romige aardetonen van Sandelhout roepen een sfeer van sensualiteit en romantiek op. Een verleidelijke geur, houtachtig, kruidig en elegant tegelijk.

Alle geuren zien er naar de beschrijving goddelijk uit! Vooral No 1 en 4 lijken mij lekker. We zullen zien hoe ze in het echt ruiken. 

De parfums zullen vanaf november in de winkels en de webshop verschijnen. De prijs zal 39,90 voor 50 ML Eau de Parfum bedragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...