vrijdag 3 september 2010

Review: Yves Rocher FlowerPartyIk houd van bloemerige, frisse geurtjes. En afgelopen jaar heeft Yves Rocher een parfum uitgebracht die Flowerparty heet. Deze heb ik nu een tijdje in mijn bezit, en jaja het is een Flower Party!


Deze parfum bevat noten van lychee, framboos, sinaasappel, mandarijn, rozen en vanille. Er zit dus ook een zoete twist aan, wat best lekker kan zijn voor de herfst.


De verpakking is echt super cute. De dop is een bloem, en fles is rood.  Een goede verpakking is zeer belangrijk, want een goede geur moet dan ook wel hebben. En aangezien Yves rocher meestal wel goed zit met zijn verpakking had ik ook niet anders verwacht.

Het is een heerlijke geur. Als je het opspuit ruik je eerst de zoete, zwoele lucht van vanille en rozen. En daarna ontpopt de geur zich tot een frisse lente geur.
Het is een lekkere geur, alleen jammer dat ie niet zo lang houdt. Het is dan ook een Eau de Toilette, en die houden iets minder lang dan Eau de Parfum. 

Voor 50 ML betaal je 35 euro, voor 30 ML 25 euro. En er is ook een douchegel (9,90). Het is een lekkere geur, en ook zeer goed om als cadeau te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...