woensdag 20 oktober 2010

Personal Tag: My crib #1Ik zag in de winactie inzendingen van de Beyonce winactie (deze is helaas al afgelopen), dat jullie wat meer persoonlijkere dingen willen zien. Nou daar maken we natuurlijk meteen werk van!
Bij deze laat ik jullie mijn 'hoekje' zien. Dit is het hoekje waar mijn kamer om draait. Mijn stijl is hier helemaal in weergeven en dat wil ik met jullie delen. Verspreid over de weken ga ik jullie stukje voor stukje mijn kamer laten zien. So welcome to my CRIB!Image and video hosting by TinyPic

Mijn kamer is in de kleuren lichtroze & taupe. Ik heb ook nog een witte wand, maar deze moet nog afgeverfd worden, want hier stond eerst een hele grote kast.

Aan de muur hangen canvas schilderijen van Audrey Hepburn en Marilyn Monroe. Deze heb ik ooit eens gescoord bij de Kruidvat.
Image and video hosting by TinyPic


Ik heb een twijfelaar bed van de Beter Bed. Op mijn bed liggen altijd heel veel dekentjes en kussentjes om alles lekker knus te maken.Het dekentje met ribbeltjes komt van de Primark. Daaronder liggen 2 dekentjes van de IKEA (de witte ligt helemaal onder die zie je niet). De kussentjes komen van de Blokker, erg schattig een beetje in Pip studio stijl.

Image and video hosting by TinyPic


Dan mijn dekbed overtrek. Dat is toch wel de eyecatcher uit mijn kamer. Dit dekbedovertrek heb ik voor mijn 13e verjaardag gekregen en is van Blond Amsterdam. Ik vind het zo'n mooi dekbed, lekker groot heel licht en helemaal mijn stijl. Dit dekbed maakt mijn kamer echt helemaal af. De leuke kanten details, en de bloemetjes gewoon zo leuk! Ik wil ook nog graag een Pip studio dekbed voor de afwisseling, maar voor nu vind ik echt nog heel leuk.
Image and video hosting by TinyPic


En dan als laatste mijn nachtkastje. Eigenlijk kan ik het geen kastje noemen, aangezien het een soort poef is. Je kan de bovenkant eraf halen en er nog dingen in stoppen.
Op het poefje staat een schattig rond lampje van de Ikea, een bakje met wat lipverzorgings producten die je in dit artikel kunt zien. Een eau de senteur van Nivea (een heerlijk baby geurtje), een handcrème van Trind en mijn wekker. Dit is in de vorm van een appel, en god oh god wat haat ik dat ding. Dat lief-uitziende-groene-appeltje wekt mij doordeweeks elke ochtend om half 7. Geen pretje dus..

Dat was dan een stukje van mijn kamer! De rest wil ik ook nog wel eens laten zien, als jullie het natuurlijk leuk vinden. Vinden jullie dit soort persoonlijke artikels leuk? Let me know, want ik vind het echt super leuk om te schrijven.

Bij deze maak ik hier een Tag van! Ik daag jullie uit om jullie 'crib' te laten zien. Je kan dit in 1 artikel doen of in meerdere. Ik tag de volgende dames alvast:
Vera Camilla
Bloggin Beauties
Simply Suzy
Sanne & Linda

Als je zelf de tag wilt doen op je site/blog e-mail mij de leuk (check het contact formulier) want ben erg benieuwd naar jullie kamers!
Hoe ziet jouw kamer eruit? Welke kleuren? En wat is DE eyecatcher in jou kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...