donderdag 21 oktober 2010

Preview: Rimmel London Glam'Eyes OogschaduwRimmel komt weer met een heleboel nieuwe producten uit. Altijd leuk om te zien dat een merk zijn lijn uitbreid. En deze keer is Rimmel aan de beurt. Rimmel London kennen we al van de Glam Eyes mascara, maar nu komen er dus ook Glam Eyes oogschaduws. Deze collectie bestaat uit een reeks van 17 oogschaduw geschikt voor elke oogkleur! Lees verder voor meer informatie.


Glam'Eyes is Rimmels allerbeste oogschaduw ooit. De grafische, glanzend zwarte verpakking ademt pure Londense chic. De oogschaduw in de verpakking is voorzien van een elegant gestikt patroon en het typische kroonlogo van Rimmel. De Mono-oogschaduws worden gepresenteerd in een luxe, rechthoekig formaat en de Trio en Quad-combinaties in innovatieve vierkante doosjes. Een leuk extraatje: op de achterkant van elke verpakking staan duidelijke, professionele tips voor het aanbrengen van de oogschaduw die voor elke tint afzonderlijk zijn ontwikkeld in samenwerking met Rimmels internationale make-upartiest Liz Pugh. Met al die kennis letterlijk binnen handbereik kan het niet meer misgaan!

Op de achterkant van de doosjes staat dus hoe je de oogschaduw kunt aanbrengen, welke kleuren matchen en bij welke kleur ogen de oogschaduw past. Hartstikke handig voor beginners of als je niet precies weet waarmee je de kleur kunt dragen.
Er komen dus 17 kleuren, deze zullen gelanceerd worden in november 2010. Ik heb 3 oogschaduws en hier zullen jullie binnenkort reviews van kunnen vinden.

1 opmerking:

 1. Anoniem15/5/13

  samsung galaxy s3 is
  the latest version of Android, a whopping 4. Irrespective of class and standard, this most significant communication tool is
  now important for all as we need food, water, shelter etc.

  The previous two handsets being the Samsung Nexus and the Nexus
  One.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...