vrijdag 22 oktober 2010

Review: Kneipp Flower Power

Image and video hosting by TinyPic

Peace tekens, grote wijde kleding.... waar ga ik denk je heen?? De flower-power tijd! De jaren 60' waren voor mijn ouders DE tijd van hun leven, en tja wat heb ik daar op te zeggen. Misschien wil ik er ook een beetje van meeproeven? Dat kan! Kneipp is namelijk met de Flower Power lijn uitgekomen.
Mensen hebben steeds meer behoefte aan ontspanning en willen graag verrast worden met vrolijke producten. Kneipp Flower Power is daar het antwoord op. Bloemen en planten hebben een betoverende kracht op ons. We worden er blij van. En de hennep- en patchouli-olie in Kneipp Flower Power zorgen voor een onbezonnen gevoel.

 De producten zijn dus verrijkt met hennep en patchouli. I know what you're thinking! Hennep ja, dat is erg goed voor je huid. Er zijn zelfs merken die alleen hennep gebruiken. Het zit dus in deze producten verwerkt.


Als eerste de body lotion. De bodylotion komt zoals gewoonlijk bij Kneipp in een grote tube. De fles is bedrukt met vrolijke bloemetjes en kleuren zoals rood oranje en groen. Erg leuk dus. De substantie van de bodylotion is heel licht, niet heel zwaar.


Aan de geur moest ik wel even wennen. Als je de bodylotion net aanbrengt ruikt het heel sterk naar hennep, en een beetje muffig. Maar naarmate je het product uitsmeert ruik je de bloemige geur. Erg apart dus, maar wel lekker!De douchegel is gewoon normaal, schuimt lekker, ruikt lekker. Eigenlijk niks op aan te merken.

Er zijn nog meer producten in deze lijn hierbij ook de prijzen:

*     Kneipp Flower Power Douche                   Adviesprijs € 4,99 (200 ml)
*     Kneipp Flower Power Body Lotion Adviesprijs € 8,99 (200ml)
*     Kneipp Flower Power Massageolie            Adviesprijs € 8,99 (100 ml)
*     Kneipp Flower Power Badolie                    Adviesprijs € 8,99 (100 ml)
*     Kneipp Flower Power Badschuim              Adviesprijs € 8,99 (400 ml)

Er is nog een leuke actie als je van 26 tot 31 oktober 2010 twee kneipp flower power producten koopt krijg je bij de Trekpleister een gratis zakje bloembollen. 
En als je tussen 19 en 24 oktober 2 producten van kneipp koopt krijg je ook een zakje bloembollen.
En tussen 25 en 31 oktober krijg je bij aankoop van 2 Flower-Power producten een gratis badkamer haakje, dit is bij de DA.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...