vrijdag 19 november 2010

Review: Rituals No. 07


Een hele tijd geleden schreef ik iets over de nieuwe Rituals parfums die uitgekomen zijn. Een aantal dagen geleden viel deze parfum op mijn deurmat. Ik was al erg benieuwd naar deze parfums en ben ook erg blij dat de parfum die mij lekker leek ook echt heerlijk is!


Image and video hosting by TinyPicNo. 07 bestaat uit White Patchoeli en Cederhout.  De fles is echt heel simpel, maar wel erg mooi en unique. De houten dop geeft een origineel tipje op de sluier. De doos waar de fles in komt is prachtig wit, helder en heeft mooie, niet opvallende, details. Op de fles zelf zit een spiegelend plaatje met daar op de naam van de geur.

Rituals beschrijft de geur als:
De zuiverheid van Witte Patchoeli gecombineerd met de mysterieuze warme noten van Cederhout. Het resultaat is een sprankelend parfum van hout en water.

De geur is gemaakt door Catharine Selig en haar beschrijving van deze geur klopt ook zeker met de geur van de parfum.

En dat klopt. Je ruikt als eerste best sterk de patchoeli, en daarna komt langzamerhand de warme geur van het cederhout naar boven. Het is een vrij sterke geur en blijft daardoor ook lang hangen.
Het is een frisse, aparte geur maar wel erg lekker en uniek. Ook leuk om te weten is dat hier 100% organische alcohol in zit.

De flesjes kosten per 50 ml Eau de Parfum 39,90 euro. Ruik de parfums eens bij de Rituals counter in de Bijenkorf of in een Rituals winkel.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...