dinsdag 30 november 2010

What to buy for the holidays?De feestdagen komen er weer aan, en dan komt dat grote vraagteken weer naar boven;, Wat ga ik dit jaar kopen voor familie/vrienden/vriend(in)/moeder/vader/zus????' Ik  heb dat ook en ik geef je hierbij een aantal beauty gift tips voor een leuke kerst!


LUSH:
Lush doet het meestal wel goed. LUSH verpakt namelijk al je cadeau voor in een leuk doosje of papiertje. Producten die je huid zijdezacht maken is natuurlijk een hele verwennerij voor het nieuwe jaar. De kerstcadeaus verschillen in prijzen er is zelfs een doos van 190 euro! Ik heb er al een artikel over schreven (klik) en daar zie je uitgebreid alle kerstcadeaus die nu in de winkel liggen.Parfum
Rondom de feestdagen komen er altijd leuke cadeauverpakking met parfums uit. Meestal zit er dan een douchegel/bodylotion bij, wordt leuk verpakt in een mooie doos of blik en daar heb je dan je perfecte cadeau. Het is niet heel erg origineel, maar iedereen wordt er blij van.

Bron

Do it Yourself:
Je kan zelf natuurlijk ook een leuk en persoonlijk cadeau maken. Zoals een samengestelde cadeaumand, of een zelfgemaakt schilderij of foto collage. Als jij een DIY persoon bent is dit helemaal geschikt voor jou.

Er zijn natuurlijk nog veel meer idee├źn voor cadeaus voor de feestdagen. Heb jij zelf al een idee wat je gaat geven?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...