dinsdag 14 december 2010

Review: Yves Rocher Miel D'OrangerDe Miel D'Oranger lijn ligt al een tijdje in de winkel en is een heerlijke lijn vol zoete en fruitige geurtjes. Deze lijn is van Yves Rocher en alle producten bevatten Oranjebloesem. Deze limitied edition collectie is perfect voor de koude winterdagen, lees mijn mening over deze producten.....Oranjebloesem is een honing geur met een frisse zoetige tik. Het is een geur die veel mensen niet kennen, maar wel lekker zullen vinden.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Ik was altijd al benieuwd naar de kleine parfum flesjes van Yves Rocher. Yves Rocher heeft zoveel verschillende geuren zoals framboos, kokos en aardbei. De oranjebloesem parfum vind ik erg lekker, het is een tikkeltje TE zoet. Maar naarmate de eau de toilette ontwikkeld zakt dat een beetje weg. Deze parfum is perfect voor in je tas of voor onderweg, aangezien die zo klein is.
Voor 20 milliliter betaal je €3,50 heel goedkoop dus!
 
Image and video hosting by TinyPic 

Dan heb je in deze lijn ook een douchegel, ik heb de mini-travel-size die 50ml bevat. De geur van deze douchegel is ook echt heerlijk en super voor de wintermaanden maar ook voor de lente. De geur is niet al te sterk, maar hij blijft wel hangen. Lekker dus!
Dit flesje kost €1,50

Al met al een super leuke lijn om jezelf cadeau te doen voor de kerst of misschien voor iemand anders! Kijk voor een totaal overzicht van alle producten op de webshop.
Ben jij fan van een honing geur? En heb jij ook zo'n mini mister van Yves Rocher, en welke geur?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...