woensdag 19 januari 2011

Shoplog: Zara & Catrice


Image and video hosting by TinyPic
Laatst ben ik weer eens de stad in gedoken om even te 'sale-shoppen'. Alle winkels langs gaan waar de grote borden met SALE 50% korting hangen. Heerlijk! Ik had eigenlijk een grotere buit verwacht, maar met de spullen die ik heb kunnen bemachtigen ben ik heel blij.


Als eerste mijn nieuwe liefde! Deze vintage portomonnee vond ik bij de Zara in de sale. Normaal gesproken is Zara+Sale geen goede uitkomst, alles ligt op de grond, het is druk en een puinhoop. Meestal loop ik dan met een boog langs de Zara, maar nu was ik eens vroeg in de stad en er was geen kip te bekennen.

Deze portomonnee is in een soort clutch vorm, deze heb ik nog niet eerder gehad. Op de voorkant staat de tekst: , Zara Accessories the best antiques finder in all world.' En er zitten ook baroque printje omheen.
De binnenkant is gewoon heel simpel blauw met ruimte voor pasjes etc.
Geloof het niet maar deze bad-boy was van 25,95 euro naar 9,95 afgeprijsd! Ik ben zo blij dat ik 'm heb gekocht.We zijn wel in de baroque stijl gebleven, want de nieuwe Catrice LE lag in de winkels. Al een aantal weken heb ik zitten wegkwijlen bij de foto's van de Illuminating powder en ein-de-lijk heb ik hem kunnen bemachtigen. Deze kostte 4,49 euro, wat een koopje is voor zo'n beauty.
Tevens kocht ik ook nog een mooie nude-roze lipstick, want ja daar kan je er niet genoeg van hebben toch? Het is de kleur 02 Elizabeth en deze kostte 3,99 euro.

Morgen kunnen jullie de review lezen van de Catrice producten.  
Vertel op, heb jij nog iets kunnen kopen van deze collectie? Of sprak het je helemaal niet aan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...