woensdag 23 maart 2011

The Body Shop Brush Fashion.

Image and video hosting by TinyPic 

Wat is het toch een origineel merk! The Body Shop flikt het telkens weer om met een uitermate prachtige en unieke collectie uit te komen. TBS heeft weer een nieuwe collectie (ligt al een tijdje in de winkels) namelijk Brush of Fashion. Lees verder voor foto's, swatches en info!


Image and video hosting by TinyPic 
The body shop is een samenwerking aan gegaan met the University of the Arts London College of Fashion.
Er werd een wedstrijd georganiseerd op die school, en deze werd gewonnen door de 21-jarige Duitse bachelor-studente mode-illustratie Katarina Volder. Zo das een mond vol (hihi). Deze studente won het volgende: zij mocht de verpakkingen van deze collectie ontwerpen! How cool is that? Dan zie je je eigen ontwerp in de winkel liggen.
De collectie ziet er tof, jong en fris uit! De producten zijn weer heel handig en ookwel goed? Toch?

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic 

In deze collectie komen onder andere twee oogschaduw palettes oftewel Limited Edition Collection For Eyes. Deze vallen meteen op in deze collectie, en zijn tochwel de musthave items. Er zijn twee varianten; Boho Beauty en A La Mode. A La Mode heb ik niet maar daar komen de volgende kleuren in, Minimalist White, Pret-a-Pink, Futuristic en Little Black Dress. Dit is meer een modieus en meer out-going palette. Boho Beauty bevat aarde tinten .

Het fijne aan deze palettes is, is dat je er een goede grote spiegel bij krijgt. Maar ook een mini kwastje en een mini kajal eye definer. De kwasten van The Body Shop zijn van goede kwaliteit, zo is dit kwastje ook. Altijd fijn als je er kleine 'gratis' goodies bij krijgt.

Image and video hosting by TinyPic 

In dit palette zitten van links naar rechts; Vintage Apricot, Haute Chocolate, New Nude, Boho Brown.
Jammer dat de kleuren vooral matte zijn, alleen Vintage Apricot is een shimmery kleurtje. Als je een look maakt met al deze kleurtjes wordt het nogal een saaie/matte look. Het oogpotloodje is in het begin een beetje hard, maar daarna wordt hij al wat creamy'er.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic 
De Hi-Shine liptreatment komt deze keer ook in een LE verpakking en tevens ook met een handig kwastje. De bovenstaande kleur is Juicy Peach. In deze lipgloss zitten veel verzorgende ingredi├źnten maar ook heel veel glans! Juicy Peach is een transparante kleur met roze en peachy glitters.

Ik vind het een toffe collectie. Verder zitten er ook nog in deze collectie een cheek tint, illuminating face base, Super Volume Mascara en schattige toilettasjes in.
Het oogschaduwpalette kost €24 en de lipgloss €14. Check zeker even je lokale The Body Shop!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...