donderdag 24 maart 2011

Een aantal lente (beauty)tips.

Image and video hosting by TinyPic 

 Thank god it is spring! De koude winterhanden en het statische haar kunnen we weer in de kast zetten, en de gelakte nagels en blote armen er weer uithalen. Na de winter zijn huid/haar/nagels altijd een beetje van slag, en zeker met het lekkere zonnige weer van de afgelopen dagen kunnen deze een oppepper gebruiken. Hierbij een aantal tips:

Happiness
Heel veel mensen worden vrolijk van dit lekkere weer. De zon schijnt, vogeltjes fluiten en dat doet al veel goeds voor de mens! Als je een drukke tentamenweek hebt of last op het werk, ga er dan even uit. Een wandeling met de hond of even door het dorp slenteren doet je al heel goed. Even die neus weer in het zonnetje zetten en bijkomen.

Gezond
Het is weer tijd voor de lekkere smoothies en fruitsoorten. Laad je koelkast vol met smoothies en lekkere fruitdrankjes. Zet de fruitschaal maar weer in het zicht en doe er allemaal kleurrijke vruchten in. Als je het eten wat aantrekkelijker maakt eet je het al veel sneller. De gezonde hapjes zijn niet alleen lekker, maar laten je ook minder moe voelen.

Huid
Yep, de komende maanden ga je weer wat meer huid laten zien. Zorg dus dat je er op-en-top uitziet! Scheer de deurmat maar weer van je benen, en zorg dat je een gladde en glanzende huid hebt. Smeren met bodylotion en body butter is een hele goede voorbereiding voor de scrubs en zelfbruiners. Zorg ook dat je teennagels en (hand)nagels er weer kort en gelakt bij lopen, want dat wordt helemaal hip dit seizoen!

Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips, en gaan jullie net als ik de lente met een glimlach tegemoet.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...