dinsdag 29 maart 2011

Review: Maybelline One by One mascara

Image and video hosting by TinyPic 

Hij ligt alweer een tijdje in de winkels, de nieuwe mascara van Maybelline genaamd One by One. Deze mascara zou elke wimper apart moeten separeren. De Maybelline mascara bevat bijzondere ingrediënten zoals fruitzuren en Vitamine C voor een ultieme krul, en uitermate zachte wimpers. Deze formule belooft minder klontertjes, elke wimper evenveel mascara heeft en een natuurlijk volume effect. Dat belooft wat!

Image and video hosting by TinyPic 

De verpakking vind ik echt geweldig, echt de leukste verpakking qua mascara's van Maybelline. Het felroze en het heldere turquoise heeft wel een neem-mij effect.

Image and video hosting by TinyPic 

Het borsteltje heeft een aparte ovale vorm, die ervoor zorgt dat de mascara geleidelijk en overal evenveel wordt aangebracht. Het is eigenlijk een kammetje/borsteltje in 1 wat een groot voordeel is.

Image and video hosting by TinyPic 

Het is wel even oefenen met het borsteltje, het brengt een beetje apart aan. Ik vind het volume gedeelte oké, het geeft de perfecte hoeveelheid volume en zorgt er gewoon voor dat mijn wimpers iets meer opvallen. Het scheidende deel valt dan weer tegen, deze foto is aan het einde van de dag genomen en de mascara is toch aan elkaar gaan plakken. Hierdoor krijg je toch een onnatuurlijk effect. Jammer, want de eerste paar uur zit de mascara helemaal goed!
Gewoon weer een prima mascara van Maybelline, de mascara kost €13,49 en is verkrijgbaar bij de drogisterij.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...