donderdag 17 maart 2011

Review: Bourjois Volume Glamour Max mascara.

                                Image and video hosting by TinyPic 

Ik ben nooit echt razend geweest over de Bourjois mascara's. Ik heb een aantal keer er wel eentje gehad, maar telkens was het het gewoon net niet. Jammer, want de andere producten van Bourjois mogen er wel wezen! Ik heb altijd hoge verwachten van Bourjois aangezien het merk een klein zusje is van Chanel.

Nu komt Bourjois met de nieuwe Volume Glamour Max mascara uit, een potje glamour in een tube we zullen zien!

Image and video hosting by TinyPic

Het borsteltje is in ieder geval wel max to the max. Het borsteltje is best wel groot ten opzichten van andere mascara's. Zoals je op de foto kunt zien hoopt er wel een beetje mascara op aan het einde (of juist begin) van het borsteltje, dat is dan wel weer een tegenvaller.

De mascara belooft wel 10 keer meer volume te geven aan de wimpers en blijft wel 16 uur lang op zijn plaats. De zwarte parel extracten maken je wimpers nog intenser zwart en sexyer.


Image and video hosting by TinyPic 

Dit is de waterproof versie van de mascara, en moet eerlijk zeggen dat deze mascara in ieder geval beter is dan de andere mascara's van bourjois. Meestal zijn de mascara's van Bourjois erg droog en korrelig, maar bij deze valt dat wel mee. Ik krijg wel redelijk wat volume, maar dat wordt al snel in klontertjes omgezet.
De mascara is niet geheel waterproof, overleeft geen douche beurt maar wel een potje intensief sporten/gymmen.

Ik ben tevreden over de mascara, gewoon een goede mascara. Jammer dat de mascara niet helemaal waterproof is, wat ze eigenlijk wel beloven.

De mascara is in twee varianten beschikbaar:
- Mascara Volume Glamour Max – Zwart Max.
- Mascara Volume Glamour Max – Zwart Waterproof

De mascara is bij verschillende drogisterijen,warenhuizen en parfumerieën te koop.En kost €12,90
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...