vrijdag 20 mei 2011

How to: Wear red lips (celeb)

Image and video hosting by TinyPic 

Bijna elke man valt er voor, de vrouw voelt zich op en top sexy.. waar hebben we het dan over? Natuurlijk over rode lippenstift! Rode lippenstift is al jaren de statement lipkleur van heel wat vrouwen over de hele wereld. Rode lipstick geeft aan dat je zelfvertrouwen hebt. Rode lipstick geeft aan dat je niet binnenkomt maar arriveert. Rode lipstick geeft aan dat je heel erg blij bent met wie je bent en hoe je eruit ziet. Rode lippenstift is gewoon een fenomeen onder ons vrouwen en natuurlijk ook onder de celebs. Hoe dragen de celebs hun rode lippenstift? Ik heb wat beauties uitgezocht die hun rode lippenstift niet op hebben, maar dragen!


Image and video hosting by TinyPic 

Als eerste the lovely Jessica Alba. Ik vind haar echt een pracht vrouw, al jaren! Een klassieke schoonheid die altijd weer wat nieuws heeft te brengen. Jessica heeft hier perfecte glossy donkerrode lippen. Ze heeft het gecombineerd met een lichte peachy blush die overigens haar huidskleur heel erg mooi naar boven brengt. Haar ogen heeft ze aangezet met een big winged eyeliner, dit geeft een soort classy pin-up look. Licht bronze oogschaduw, haartjes gekruld en Jessica owns the look! Sight note; jessica heeft wel aparte oren ;)

Image and video hosting by TinyPic 

Penelope Cruz mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Ze is te bewonderen in de nieuwe Pirates film en zal hier (denk ik) een grote comeback mee maken. Anyway, Penelope heeft hier ook prachtige rode lippen. Zij heeft voor de matte rode look gekozen in combinatie met (weer) een peachy kleurige blush. Penelope heeft een lichte smokey look die haar wimpers nog voller doen lijken en haar bruine ogen nog meer doen stralen. Heel erg simpel en nonchalant, ik vind het mooi!

Image and video hosting by TinyPic 

En ze mag natuurlijk niet ontbreken; Kim Kardashian! Kim draagt hier ook prachtige glossy, luscious rode lippen. Ik vind persoonlijk de blush iets te fel aangezet, maar Kim kan het hebben. Haar ogen heel erg rustig, nepwimpers, wit oogpotlood op de waterlijn en een beetje eyeliner. Verder de combinatie met haar losbandige krullen en de nude strapless heart-line jurk maakt het plaatje compleet!
Prachtige dames, prachtige lippen. Hmpff.. misschien heb ik ooit nog the guts om rode lippenstift op te doen naar school? Who knows?
Draag jij vaak rode lippenstift? Zo ja, hoe combineer je dit met de rest van je make-up?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...