zaterdag 30 juli 2011

Tommy Hilfiger The Prep Style Challenge

Image and video hosting by TinyPic

Jullie hebben vast al de banner bovenaan de pagina gezien. Dit is ter ere van een nieuwe campagne die Tommy Hilfiger heeft opgezet. De Tommy Hilifger Prep World. Hier krijg je live de exclusieve  Prep World Casual Collection te zien en daarbij de Prep City Guide & de Prep Style Challenge!


Dat laatste daar wil ik het over hebben. Met deze leuke fashion challenge kan je namelijk een Prep Style Weekend winnen naar een geweldige stad als; Knokke, Los Angeles, Amsterdam, Millaan,Madrid,Londen, Tokio, New York, Parijs, Stockholm en nog meer! Ultieme fashion steden die bruizen van de nieuwe mode. Als jij niet diegene bent met de meeste stemmen, en dus niet het weekendje weg wint niet getreurd! De overige geselecteerde winnaars winnen een cadeaubon t.w.v. 500 EURO!
Wat moet je hiervoor doen? Upload een foto *hier* van jezelf in een preppy outfit, een outfit waar jij je thuis in voelt en jezelf uitstraalt. Zorg dat je origineel bent, en happiness uitstraalt. Bij de Prep stijl, denk dan aan de Gossip Girl outfits, classy and chique with and edge! Upload je foto voor eind augustus Het zou toch tof zijn als 1 van mijn lezeressen wint? Doe dus gauw mee, wat heb je te verliezen? Wie weet kom je mijn foto straks ook nog tegen ;)

Get Prep, voeg je foto toe en maak deel uit van de Prep World! 

Gesponsord door Tommy Hilfiger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...