maandag 15 augustus 2011

Rview: MAC Me Over 3 September 2011 (fluidline & lipglass)

Image and video hosting by TinyPic

3 september ligt er al weer een nieuwe Limited Edition collectie van MAC bij de counters. De MAC Me Over collectie is gebaseerd op de zoektocht naar het perfecte gezicht voor deze collectie, een mac fan dus. Het is een gigantische collectie met heel veel mooie producten zoals de Fabulous Felines, Eyeshadow Quads en mooi fluidlines. Ik heb een lipglass en een fluidline die ik voor jullie heb getest!

                                Image and video hosting by TinyPic 

Ik ben groot fan van de fluidlines van MAC, het zijn toch echt de beste gelliners die ik ooit heb gekocht en gebruikt. Ik heb Blacktrack (zwart) nu al 2 jaar en is nog steeds niet uitgedroogd, het is dus zeker een goede investering om er eentje aan te schaffen! De kleur Midnight Blues wordt beschreven als een Blackened Blue, wat echt de perfecte beschrijving is. Op het eerste gezicht lijkt de gelliner zwart maar op het ooglid is ie heel mooi blauw.

Image and video hosting by TinyPic 
 Hele mooi subtiele glitters, alleen te zien in het zonlicht.


Image and video hosting by TinyPic 

Dit is 1 strijkje met de kwast, zo gepigmenteerd zijn deze fluidlines! De substantie is heel licht en je hebt echt bijna niks nodig om dit effect te krijgen. Love it <3


Image and video hosting by TinyPic 

En dan deze prachtige lipglass in de kleur Good Times. Deze lipglass wordt beschreven als een Pale Mauve. Helemaal mee eens, het is een beetje een grijs-achtige roze kleur met een lichtelijk paarse ondertoon.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic 

Een hele mooie nude gloss! De gloss overmeesterd je eigen lipkleur en blanked 'm helemaal uit en geeft je lippen een prachtige lichtroze kleur. Wel oppassen als je een gele ondertoon in je huid hebt, dan kan het snel 'viezig' gaan staan.
Prachtige producten als je het mij vraagt. Neem zeker even een kijkje bij de collectie want de meeste producten zijn Limited Edition.
De MAC Fluidline in Midnight blues kost 17,50 EUR
De MAC Lipglass Goodtimes koet 17,00 EUR de producten liggen vanaf 3 september 2011 bij de MAC Counters en Pro Store
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...