woensdag 16 november 2011

Feestdagen tip: The Beauty Bakery

Image and video hosting by TinyPic

Sinterklaas ligt alweer om de hoek en de Kerstdagen zijn ook alweer heel erg snel. Elk jaar een standaard pakket van de Etos of een geurpakket van Vogue gaat snel vervelen onder de Kerstboom of in de zak van Sinterklaas. Het is ook eens leuk om met wat origineels aan te komen toch? Ik zal de komende tijd zo nu en dan een artikeltje online zetten met tips voor cadeaus voor de feestdagen zodat jij stiekem de show steelt met je cadeautje. We beginnen met de lekkerste (budget) beauty bakkerij van Nederland genaamd The Beauty Bakery

The Beauty Baker wordt gerund door de beloved Angel (Samantha uit Utreg ^-^), deze schat van een vrouw heeft deze webshop opgezet omdat zij zelf op zoek was naar schattige badgoedjes die er alleen al om op te eten uit zien. Zo gezegd zo gedaan en nu bezit ze al een lange tijd 1 van de leukste badgoodie shop van Nederland!

Image and video hosting by TinyPic 

En het leukste is nog eens dat alles zo betaalbaar is! Het is toch geweldig om zulke mooie producten voor een klein prijsje te kopen.

Hierboven zie je drie verschillende producten maar allemaal oh-zo-mooi!

Dit is 1 van de producten waar je twee keer over moet nadenken. Het is namelijk een spons en zeep ineen. Ja je leest het goed, er zit een spons in de zeep zelf die je huid (naarmate het gebruik van de zeep) zachtjes exfolieerd. Hartstikke handig product en ziet het er niet delicious uit? Je krijgt een goed gesneden stuk zeep waar je wel lang mee kunt doen.

Zoek je een leuk cadeau voor je geliefde moeder, zus of vriendin? Dan is deze Sweethearts zeep daar helemaal voor geschikt. Deze snoepjes roze zeep heeft prachtige hartjes in de zeep zitten, is dat niet ubercute? De zeep bevat ylang-ylang en ruikt lekker naar roosjes. En dat voor de prijs van 4,50? Hartstikke leuk voor het dobbelen!

Ken je iemand die helemaal gek is op kokos? Dan is deze zeep het perfecte cadeautje! Deze melkachtige witte zeep heeft als klap op de vuurpijl een dikke, vette, knal roze kokosschaafsel laag op de bovenkant. De zeep schuimt vol en voelt lekker romig aan op de huid, I love it!


Image and video hosting by TinyPic 

En verder zijn er nog veel meer leuke producten. Hier boven zie je de Mango Loofah soap, dit is een scrub-washand met een heerlijk mango zeepje er in! De Eucalyptus leaves facial bar om je gezicht heerlijk en natuurlijk mee te reinigen. En verder natuurlijk de welbekende Hollywood Solid Shampoo bar, het bekendste producten van The Beauty Bakery. Dit is een volume zeep in blok vorm en geeft je prachtig Hollywood haar!
Kijk zeker even op www.thebeautybakery.nl het is echt een leuke webshop met goede service. En wie wil zo iets nou niet onder de kerstboom hebben liggen?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...