vrijdag 20 januari 2012

Review: Bourjois Black & Light Collectie

Image and video hosting by TinyPic

Bourjois gaat de trends achterna dit jaar! De nieuwe collectie staat helemaal in het teken van contrasten, shimmer gecombineerd met matte kleuren en donkere kleuren met lichte kleuren. Deze prachtige Black & Light collectie ligt vanaf deze maand in de winkels, vandaag dus tijd voor een review!Image and video hosting by TinyPic 

De hele collectie bevat nog nagellak, lipstick, oogschaduwkwasten en noem maar op! De mascara die je tevens op de foto ziet hierboven behoort niet tot deze collectie, maar een sneak-peek is altijd leuk ^-^
Ik review alleen de nieuwe producten waar ik erg over te spreken ben, dit zijn de Kohl & Contour Shadow & Light pencils en de Light concentre oogschaduws.

Image and video hosting by TinyPic 

De LIGHT oogschaduws zijn de nieuwste leden van de Round Pot familie. De nieuwe soort formule met twee keer zoveel shimmer zorgt voor een prachtig contrast in combinatie met matte en semi-matte oogschaduws, en natuurlijk het lichtgevende effect van deze oogschaduw is helemaal nieuw. Met 87% aan minerale pigmenten zijn de oogschaduw heel rijk van kleur, met 1 veegje heb je al genoeg!
Er zijn drie kleuren: 01 un blanc dore tres subtil 02 un ciel princesse des glaces 03 un rose poudre grise tres doux. Mijn Frans is dat niet perfect maar de namen vind ik erg leuk!

Image and video hosting by TinyPic 
01,02,03

Erg mooie en lichte kleurtjes, perfect als een highlight in de binnenste ooghoek of op het wenkbrauwbot! Nummer 01 heeft een wat groenige glans en is daarbij ook het minst gepigmenteerd van de drie, maar alsnog een prachtig kleurtje! Deze oogschaduws zijn ook erg mooi om over een andere kleur te dragen voor de ultieme shine.
Image and video hosting by TinyPic 

En dan de potloodjes waar ik heel erg fan van ben! Ik ben sowieso erge fan van oogpotlood, heb er nu denk ik rond de 20 a 30 (no joke) en gebruik bijna elke dag een ander. De nieuwe Shadow & Light oogpotloodjes hebben heel handig twee kanten waarmee je een prachtig contrast tussen licht en donker kunt creĆ«ren. De kleuren zijn helemaal op elkaar afgestemd zodat ze perfect matchen! 
De matte tint zorgt ervoor dat je ogen worden geaccentueerd en intensiveert de blik, en de lichte parelmoer tint zorgt er voor dat je blik optisch vergroot wordt en dat je er frisser uit ziet!

Image and video hosting by TinyPic 

Van boven naar onder; Noir & Neige, Ebene & Argent,Marine & Dragee,Gris & Petale,Kaki & Vanille en Brun & Caramel. Dit is de donkere/matte kant
Image and video hosting by TinyPic 
En de lichte/parelmoer kant.

Image and video hosting by TinyPic 

Het zijn vrij harde potloden in het begin, maar naarmate je ze gebruikt worden ze wel wat zachter. Ik ben wel fan van een zacht potlood dus dat is wel een beetje een minpuntje. Verder zijn de kleuren die matte zijn ook echt matte, geen verdwaalde glitter of glans! De parelmoer kleurtjes zijn heel mooi, een prachtig glansje en niet teveel glitters.
Deze collectie is zeker een aanrader, vooral de oogpotloodjes! Een tweezijdig oogpotlood is nou eenmaal handig en snel en voor de prijs van 7,99 EUR voor twee-in-een is dat bijna geen geld. De oogschaduws kosten per stuk 11,49 EUR iets duurder dan het normale ronde doosje van Bourjois.

De producten liggen vanaf (als het goed is) nu in de winkels (drogist en parfumerie).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...