dinsdag 31 januari 2012

Review: Health Balance powder & Healthy Mix concealer


Image and video hosting by TinyPic

Ik heb een hele lange tijd alleen poederfoundation gebruikt omdat ik vloeibare foundation veel te 'zwaar' vond. Ik kan nu niet zonder poeder om mijn foundation-routine af te sluiten en ben dus ook erg kritisch over poeders. Mijn favoriete zijn en blijven die van Clinique, alhoewel ik er nu eentje van MAC (Mineralized Skin Finish Natural) gebruik en die ook erg fijn vind. Nu is bourjois met de nieuwe Healthy Balance poeder + concealer brush (dupe YSL) uitgekomen en ben eigenlijk blij verrast!Lees verder voor foto's en reviewDeze nieuwe poeder bevat Aziatische fruitsoorten die zouden zorgen voor een radiant complexion en vooral egale huid voor 10 uur lang! De poeder zou de huid moeten verzorgen en zou een onzichtbare finish moeten geven maar genoeg dekken om je huid er er mooier uit te laten zien.
De poeder bevat Yuzu dit is een kleine citrus vrucht die anti-oxidanten bevat en hydraterende bestanddelen. Het helpt om je huid te zuiveren. Ook zit er Sharon fruit in, dit komt oorspronkelijk uit China het is een boomvrucht. Het is een perfecte moisturizer en zorgt ervoor dat droge plekken in het gezicht niet droog of schilferig lijken.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De poeder is in vier kleuren beschikbaar: Vanilla 52, Beige Clair 53, Beige Fonce 55, Hale Clair 56 . Erg fijn is dat alle kleuren nummers synchroon lopen met de andere producten. Dus als je een Flower Perfection foundation hebt in Vanilla dan kan je deze poeder in de kleur Vanilla nemen en die matcht dan perfect! Handig!

Image and video hosting by TinyPic 

De poeders dekken redelijk/goed als je een keer een goede dag hebt of een vrij egale mooie huid dan is deze poeder perfect. Ook fijn, de poeder ruikt lekker naar fruit het is niet heel overheersend maar wel fris! Ook bevat elke poeder een lekker groot spiegeltje dus je kunt de poeder ook onderweg makkelijk aanbrengen met de bijbehorende kabuki kwast. 


Image and video hosting by TinyPic 

De kwast kost €9,90 een hele redelijke prijs voor een kleine compact kabuki! De poeder kost €10,99 wat ik vrij goedkoop vind voor zo'n goede kwaliteit, het is echt een hele fijne poeder!

                             Image and video hosting by TinyPic 

Dan de Touche Healthy Mix, dit is een aanvulling op de foundation en concealer van de Healthy Mix lijn. Het is een perfecte concealer voor onder ogen, hij bevat namelijk licht reflecterende deeltjes die er voor zorgen dat je een wakkere, frissere blik krijgt. De touche healthy mix is beschikbaar in drie kleuren 61 Beige Clair, 62 Beige Rosé en 63 Beige Doré

Image and video hosting by TinyPic 

Twist and turn en je product komt eruit!


Image and video hosting by TinyPic 

Jammer dat kleuren een beetje oranje/bruinig zijn vooral de wat donkere kleuren. De lichtste kleur matcht wel perfect met mijn huid, maar ik denk dat veel meiden aan deze drie kleuren niks heeft. Jammer wat het is echt een goed product! Je donkere kringen/wallen zijn bijna tot niet meer te zien en je krijgt meteen een frissere blik. Hij kost €9,99 wat ik een goede prijs vind, het is een praktisch product wat je overal naartoe kunt slepen en het werkt nog eens goed!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...