maandag 21 mei 2012

Do's & Don'ts voor een perfecte teint

Image and video hosting by TinyPic

De zon gaat dan ein-de-lijk schijnen! Mag ook wel want het is bijna Juni. We gaan natuurlijk allemaal weer als kippen zonder kop in de tuin liggen, maar hoe kan je nou je beste teint-de-teint kweken? Ik ga het je vertellen!

Zorg er ten eerste voor dat je er van bewust bent hoe je huid in elkaar steekt. Heb je een lichte/gevoelige huid, en weet je van jezelf dat je niet 2 uur achter elkaar met of zonder bescherming in de zon kunt zitten? Doe het dan ook niet! Zo loopt je huid alleen maar beschadiging op en dat kan eventueel huidkanker veroorzaken, en dat willen we natuurlijk niet.

De dag voordat je gaat zonnen zorg ervoor dat je huid is gescrubd. Zo verwijder je de dode huidcellen en prep je je huid voor een boost van Vitamine D. Want ja, de zonnestralen zorgen ervoor dat je Vitamine D gehalte wordt opgebouwd en versterkt. Mag ook wel, wat meeste Nederlanders hebben Vitamine D tekort doordat we in een vrij 'bewolkt' land leven. Zorg er trouwens ook voor dat je na het scrubben je huid goed hydrateert met een bodylotion of bodybutter.

Image and video hosting by TinyPic
Voor het zonnen: insmeren! Maakt niet uit of je van jezelf weet dat je niet verbrand. Factor 8 is dan al meer dan zat! Het is belangrijk een crème op te smeren waar jee UVA/UVB bescherming in zit.
Hierboven zie je de nieuwe Golden Protect SPF 20 zonnebrandcrème van Garnier. Deze crème bevat Monoi-olie, dat is op het moment HET product wat in zonnen producten moet zij verwerkt. Tevens zit er ook een gouden glansje in, hierdoor lijk je stiekem al wat bruiner en tevens wat slanker ;)

Image and video hosting by TinyPic 

Na het zonnen: insmeren! Maar dan met een aftersun of lekker verzachtende bodylotion. Ik raad een after-sun aan, dit is wat lekkerder op de huid. Het verzacht de huid, maar koelt de huid ook nog eens af. Dat is heerlijk na een dagje bakken in de zon! Hierboven zie je de nieuwe Aftersun van Garnier met Aloë-Vera. Een heerlijke frisse bodygel die je huid hydrateert en verkoelt!

Hopelijk hebben jullie wat aan mijn tips en geniet van het aankomende weer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...