woensdag 16 mei 2012

Preview: Clinique Stay-Matte Oil Free Make-up (mei 2012)

Image and video hosting by TinyPic

Clinique komt eind deze maand weer met een heel fijn product uit voor de zomer. Glimmende voorhoofden en zwetende poriën zijn passe met deze Stay-Matte Oil-free make-up. Gooi je poeders maar in een hoek en veeg de cakey foundation maar van je gezicht. De vrouw van nu moet glimloos door het leven kunnen ook tijdens de zomermaanden,  en dat schijnt te kunnen met dit product!

De Stay Matte Oil Free Make-up is de perfecte zomer-foundation want:
- weerstaat vochtigheid en hitte
- controleert de talgproductie
- in transpiratie bestendig
- zorgt voor een matte finish, de hele dag.

In het product zit extract van Laminaria Saccharina, dit helpt de talgproductie te reguleren. Dit zorgt ervoor dat de huid minder vet is aan het huidoppervlak. Ook bevat de foundation extract van wilgenschors, dit absorbeert het vet aan het huidoppervlak, en zorgt er voor dat de huid de hele dag fris aanvoelt.

De foundation is ook getest op hoelang de foundation op de huid blijft zitten met hoge temperaturen. Onder een stel vrouwelijke proefpersonen bleef bij 80% de foundation perfect (zonder strepen of vlekken) zitten in een ruimte waar het 31 graden was.

Ook zorgt de gel formule van deze foundation dat ie super licht aanvoelt op de huid. Dit is heel fijn tijdens de zomermaanden als je toch 'iets' op wilt hebben. No stickyness anymore!

De Stay Matte Oil Free Make-up zal in 6 tinten verkrijgbaar zijn van licht naar donker. Ook fijn, de foundation is 100% parfumvrij en is getest door oogartsen en dermatologen.

Vanaf eind mei 2012 te koop voor 28,30 EURO

Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar de foundation aangezien ik grote Clinique fan ben! Wat gebruiken jullie van de zomer? Niks of misschien alleen poeder? Tell me in de comments!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...