vrijdag 18 mei 2012

Review: Estee Pure Colour Gloss

Image and video hosting by TinyPic

Wat zouden we graag allemaal een collectie vol met MAC, Chanel en YSL willen hebben. Keep on dreaming! Maar zo nu en dan een luxe product spotten in je stash blijft altijd leuk. Zeker als je het voor een prikkie hebt kunnen kopen, want ja we blijven Hollanders!Image and video hosting by TinyPic 

Deze gloss komt in een prachtige verpakking, wat ook wel mag voor Estee Lauder! De gouden dop maakt het helemaal af en geeft een luxe look aan je toilettas.

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic 

Ik heb de kleur 32 Passion Berry Sparkle, een roze kleur met paarse, roze en blauwe shimmer. De gloss ruikt echt heerlijk naar fruit, perfect voor de zomer. Jammer dat de pigmentatie wat minder is, de gloss is heel erg shiny maar er komt weinig terecht van de knalroze kleur op mijn lippen. Het is een meer my-lips-but-better kleurtje. De gloss voelt wel fijn aan, heel zacht en je voelt de glitters helemaal niet.

De Gloss komt van Parfumswinkel.nl. Hier verkopen ze nog meer producten Estee Lauder met een fijne korting. Ook verkopen ze o.a. Yves Saint Laurent, La Prairie en Dior. De gloss kost 17,60 EURO wat vrij voordelig is voor Estee Lauder!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...