woensdag 6 juni 2012

Review: Bourjois Colorissimo Lip Palette

Image and video hosting by TinyPic

Jullie heb ze vast al voorbij zien komen: de Bourjois Colorissimo Lip Palettes.Een collectie met een aantal verschillende kleuren lip palettes met daarin 3 langhoudende lipsticks. De kleuren kan je natuurlijk apart dragen, maar de bedoeling is om de kleuren met elkaar te combineren en er zo voor te zorgen dat je lippen voller lijken! Hartstikke leuk natuurlijk, maar heeft het ook effect?


Image and video hosting by TinyPic 

De lipsticks zijn heel erg gepigmenteerd, wat echt verrassend is! Ik heb het palette nummer 1 Rouges Collection, een palette met roze/rode tinten. Meestal zijn lipsticks in palettes niet zo gepigmenteerd en romig, maar deze werken wel fijn mee. Op de achterkant van het doosje staat een beschrijving van hoe je de kleuren kunt combineren voor het 'plump' effect. De bedoeling is om de donkerste kleur (swatch 3) aan de buitenkant aan te brengen en de lichtere kleur (swatch 2) in het midden. Het effect zie je niet echt op de foto aangezien de kleuren zich een beetje zijn gaan mengen (my bad ^-^) Je kan natuurlijk de kleuren mengen en gebruiken hoe jij het prettig vindt.

Het idee is leuk, de kleurtjes zijn gepigmenteerd. Maar of ik eerder naar een palette pak dan naar een lipstick? Nee, ik vind het toch fijner om te smeren met een lipstick dan met een lipkwastje het palettje in te gaan. Het is gewoon meer werk en ik ben gewoon een lazy ass blogger die dat niet wilt doen.

Er zijn nog hele mooie andere kleuren verkrijgbaar, vooral de nude tinten zijn erg mooi! Ze kosten 13,99 EUR per stuk wat ik toch wel aan de prijzige kant vind, aangezien je maar 1,8 gram in totaal aan product krijg. Wel leuk om eens te proberen als er een actie is met Bourjois.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...