zondag 16 september 2012

Leuke notitieboekjes van de Action

Image and video hosting by TinyPic

De Action is en blijft een wereld winkel! Heerlijke rond struinen en de leukste en beste koopjes vinden, me likey. Laatst kwam ik bovenstaande notitieboekjes tegen en wist al dat ik er zeker een artikel over moest schrijven. Waar deden deze mij aan denken? Moleskine maar dan 10x zo leuk! Super leuke vintage prints en in alle soorten en maten. Dat voor een bedrag van 0,80 cent, het kon niet beter.

Ik heb twee super leuke prints, namelijk eentje in New York Style en eentje in Paris Style. Allebei heel vintage en old-school looking wat mij meteen aantrok. De vorm van het boekje is ook volgensmij identiek aan een moleskine, al dan niet van leer. Er zijn ook van beide boekjes een grotere versie verkrijgbaar die handig zijn voor op je bureau/werktafel.

Image and video hosting by TinyPic

Ik schrijf er van alles in op van quotes tot aan lijstjes tot aan dingen die ik heb gedaan die ik wil blijven herinneren of dingen die ik juist moet herinneren. Ik blijf er alleen al in schrijven omdat ze zo leuk zijn!

Check dus zeker even je Action of jouw filiaal ook deze toffe boekjes heeft! Waar haal jij altijd je notitieboekjes? Ben benieuwd!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...