zaterdag 10 november 2012

Review: Sephora Make-up Palette + multifunctional kwastensetje

Image and video hosting by TinyPic

Alle parfumeries en warenhuizen zijn alweer omgetoverd in de Sinterklaas sferen, en vlak daarna zullen er weer kerstbomen, ballen en versieringen worden opgehangen! Kerstproducten druppelen nu al langzamerhand de schappen in en dat is voor ons beautyliefhebbers natuurlijk als een kers op een taart. De kerstcollecties zijn collecties waar ik stiekem het hele jaar naar uitkijk. De leuke (voordelige) sets, limited collecties en vooral de verpakkingen. Sephora eigen merk heeft ook weer flink uitgepakt met haar kerstassortiment en vandaag review ik twee hele handige maar vooral fijne producten.

Image and video hosting by TinyPic

Als eerste dit super schattige oogschaduwpalette. Gehuld in de it-print 'psychedelic' van nu en als accent fluorescerend roze hengels. En de vorm van het tasje doet het 'm natuurlijk, wat geweldig! Echt te schattig voor woorden en ook nog eens zo handig compact. Toen ik het palette voor het eerst 'live' zag kreeg ik wel de kriebels van een Intertoys make-upje, maar mijn gedachte zijn daar heel anders over geworden!

Het palette bevat 9 oogschaduws, 5 glossjes en 1 blush. Het is dus eigenlijk een alles-in-1 palette en super handig voor in je tas, onderweg of voor eventueel in de auto (ja ladies ik weet dat stiekem vele van jullie je in de auto opmaken.. niet rijdend natuurlijk ;))

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

De kleuren variƫren van een day-time look tot aan een zwoele kerstavond ooglook. De blush is geschikt voor elke soort look aangezien je deze kan aanzetten tot hoe jij het mooi vindt, fel of lichtjes. De glossjes zijn vrij neutraal, jammer dat Sephora er geen knalrode kleur tussen heeft gedaan! Was wel mooi geweest in combinatie met een smokey eye.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

En dan natuurlijk het meest spannende, de swatches! Toen ik aan het swatchen was viel mijn mond op, wat een pigmentatie. En niet alleen de oogschaduws, maar ook de glossjes! Heerlijk creamy en gepigmenteerd, en de blush voelt ook zacht aan en geeft ook heel veel kleur af. I love it! Enige nadeel aan de glossjes is, wanneer je er wat uit scooped je al bijna alles meepakt omdat de glossjes erg plakkerig zijn.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Is het niet verrassend? Ik vind het erg goed gedaan van Sephora! De oogschaduws zijn zacht een gepigmenteerd, de blush is mooi naturel maar kan ook fel worden aangezet en de glossjes zijn glittery en sticky perfect als finishing touch van een look!

Het palette is perfect als kerstcadeau, want je hangt 'm (letterlijk) zo in de kerstboom. Het palette kost 17,80 EURO en is verkrijgbaar bij de Sephora filialen in de V&D

En dan om alles natuurlijk aan te brengen hoort er wel een bijpassend cadeau bij. Stiekem wil je 'm denk ik zelf houden! Dit handige click & go oogschaduwkwastje is ideaal voor onderweg of als je het meteen goed wilt doen qua oogschaduwkwasten. Deze kwast bestaat namelijk uit 3 magnetische deeltjes waarmee je de kwast uit en in elkaar kan klikken. Zo kan je de patroontjes zo plaatsen zo dat jij het mooi vindt! Je krijgt een blending brush, een eyeliner brush en een shader brush. Hoe handig is dat?!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

De kwastjes voelen zacht aan en vrij stevig, daarmee kan je de oogschaduws heel goed blenden! Super handig dit en had het eerlijk gezegd nog nooit eerder gezien. De prijs van deze kwastis 16,80 EURO, je betaalt dus eigenlijk per kwastje ongeveer 5,75 wat voor Sephora kwasten een goede prijs is!

Dit is echt een harstikke leuke set om je moeder, zus of vriendin cadeau te doen. Vooral fijn dat de kwaliteit van de producten ook echt Sephora waardig zijn!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...