woensdag 26 juni 2013

REVIEW: The Body Shop Absinthe (handgel & handcrème)

Image and video hosting by TinyPic

Absinthe? Is dat niet dat super sterke drankje met 60% alcohol erin? Ja, je hebt het bij het juiste eind. The Body Shop heeft een lijn een aantal maanden uitgebracht met als hoofd ingrediënt absinthe. Het is een verzorgingslijn speciaal voor de handen. De absinthe in de producten zorgt voor een aparte, maar frisse geur. Laten we eens kijken wat de producten zijn en wat ze doen!


Image and video hosting by TinyPic

Absinthe wordt al jaren gebruikt als zuiverend bestandsdeel in verzorgingsproducten. Ook in deze lijn werkt het absinthe-extract zuiverend en reinigend. De handgels van TBS zijn al sinds ze uitkwamen mijn favoriet. De verschillende geuren die matchen met bijvoorbeeld bodysplashes en bodybutters vind ik erg leuk! De absinthe handgel ruikt heerlijk fris je krijgt meteen een 'schoon' gevoel. De geur is ook niet te overheersend, maar wel aanwezig. Door de kleine verpakking is het flesje ook mee te nemen in het vliegtuig en handig voor onderweg natuurlijk.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

De handcrème komt in een handige aluminium verpakking. Hierdoor kan je het allerlaatste beetje product er ook makkelijk uitkrijgen aangezien je de verpakking dan helemaal kunt oprollen. Ik heb de 30ML verpakking, de kleine versie en dus weer handig voor op reis of in je handtas. De absinthe geur geeft hier ook weer het frisse effect. Het is een lichte handcrème die snel intrekt en geen plaklaagje achterlaat. Mijn handen blijven wel een lange tijd zacht en gehydrateerd ondanks dat de crème vrij dun en licht is.

De Absinthe lijn is verkrijgbaar op de site van TBS www.thebodyshop.nl maar ook gewoon in TBS stores! De handgel a 60ML kost 4,00 EUR en de handcrème a 30ML kost 6,50 EUR 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...