donderdag 17 oktober 2013

PREVIEW: Bobbi Brown x Katie Holmes collectie

Image and video hosting by TinyPic

Bobbi Brown en Katie Holmes hebben de handen ineen geslagen, met als resultaat: de Bobbi & Katie collectie - de ultieme make-up lineup voor de modern vrouw van vandaag. Tevens is Katie Holmes ook de allereerste actrice die gezicht mag staan voor de legendarische Bobbi Brown. Deze prachtige collectie is exclusief verkrijgbaar in de Bijenkorf in Amsterdam. Kijk je mee naar deze prachtige producten?


Image and video hosting by TinyPic

De eyecatcher uit deze collectie is deze prachtige make-up kit! Het is het ideaal kitje met al je make-up musthaves on-the-go. Deze super mooie aarde tinten geven een vertrouwen daglook en een uitdagende avondlook. Ik vind het echt een plaatje! Het palette kost 75EUR. Image and video hosting by TinyPic

Kwasten, kwasten en nog eens kwasten. Deze travel-brushkit is ideaal voor onderweg, maar ook als basis kwastenset. Meer heb je eigenlijk niet nodig! De kwasten komen in een mooie opberg tasje waardoor ze altijd opgeborgen zijn. Deze travelbrush set kost 69 EUR.

Deze limited edition is vanaf deze maand dus exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam! Wat vind jij van deze pronkstukken?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...