zaterdag 24 juli 2010

Preview: Clinique SuperBalanced Makeup SPF 15

Clinique is een favoriet merk voor mij wat betreft foundations. Ze dekken goed, geven je huid een gezonde gloed en zijn geschikt voor elk huidtype. In september komt Clinique met een nieuwe minerale foundation, en daar geef ik vandaag een preview van. 


Clinique bestaat sinds 1968 en was het eerste cosmetica merk die producten op de markt bracht die dermatologen hadden ontwikkeld. Alle producten van Clinique zijn op allergie getest en zijn 100% parfum vrij.
Clinique wordt tegenwoordig in meer dan 135 landen verkocht en op meer dan 17000 locaties wereldwijd.


Deze foundation bevat Phytosqualeen en Murumuru Boter, die er voor zorgen dat de droge zones niet meer droog overkomen, en dat de zones met overtollig talg onder controle worden gehouden door de mineralen.
Tevens zit er in deze poeder een SPF 15, dit is niet genoeg om je gezicht te beschermen maar het is altijd handig als dit in je foundation zit.

Deze poeder is ook nog eens speciaal, want het is geen doorsnee minerale poeder. De poeder, op basis van mineralen, ziet er uit als een geperste poeder. Als je de shifter (dat ding met die gaatjes erin)met de klok mee draait wordt de compacte poeder een losse mineralen poeder. Hierdoor verspil je geen product en je kan je extra lang genieten van je foundation.

Binnenkort komt er een review van de poeder en zal ik mijn mening geven over het product.
De poeder ligt vanaf september 2010 in de wikkels en gaat 35 euro kosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...