donderdag 22 juli 2010

Review: OCC Liptar


Vandaag een review van de OCC Liptar. OCC, staat voor Obsessive Compulsive Cosmetics, en komt oorspronkelijk uit Amerika. De liptars worden erg veel gebruikt door visagiste, omdat er heel veel pigment vanaf komt. Zelf heb ik er ook een en die ga ik vandaag reviewen!

De liptars zijn verkrijgbaar via ProMakeupStore, en ze hebben ze in heel veel kleuren. Het doel van deze liptars zijn dat je ze kunt mengen. Daarom hebben ze ook een aantal gekke kleuren. Hierdoor kan je een perfecte lipkleur vinden. Nu hebben ze een aantal nieuwe kleurtjes uitgebracht waaronder Memento. Deze heb ik, en deze staat bekend om zijn 'draagbaarheid'Dit is de swatch, met echt een pompje. Deze tars zijn wel zo gepigmenteerd, echt niet normaal. Voor dagelijks gebruik is het een beetje too much. Als je in de visagie zit zijn deze liptars echt aan te raden, want ze blijven ontiegelijk lang zitten.

Op ProMakeupstore kan je ze in heel veel verschillende kleuren krijgen. Voor de normale beautyliefhebber is het een leuk extra product. De liptars kosten 10,75 euro, en memento is de nieuwste kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...