donderdag 19 augustus 2010

Review: Guhl Prachtig Lang


Het merk Guhl komt met een leuke lijn uit speciaal voor Pracht Lang Haar. Maar liefst 44% van de vrouwen heeft haar wat over de schouders hangt. Lang haar is wel geliefd, maar meestal is het niet in goede conditie.
24% van de vrouwen met lang haar heeft last van een vette haar aanzet, en droge uiteinden. En 33% heeft gespleten haarpunten.
De Guhl prachtig lang haar lijn staat voor een frisse haar aanzet en soepele, glanzende,gehydrateerde haar punten. De producten bevatten 2 natuurlijke ingrediënten: Aloë Vera-melk en citroengras. De aloë verzacht en het heeft ook een vochtinbrengende werking. De citroengras stimuleert het aanmaken van talk en het verfrist.

Deze lijn belooft dus 3 werkingen: deze producten zijn goed voor aanzet,lengte en punten.

De producten ruiken allemaal erg fris, en niet overheersend. Het zijn milde producten, die ook niet zwaar aanvoelen.


Zoals je ziet zit er een prachtige glans in de shampoo. En de shampoo geeft je haar ook een glans. De conditioner voedt echt je haar, en geeft een lekker zacht gevoel. De leave-in spray is niet zwaar, maakt mijn haar niet vettig en geeft een glans. Ik merk dat mijn uiteindes wel minder droog zijn, maar niet zijdezacht en heel erg glanzend. 

Over het algemeen goede producten voor als je lang haar hebt en een goede haar verzorging nodig hebt.
De prijzen:

GUHL Prachtig Lang Shampoo 200ML: € 5,69
GUHL Prachtig Lang crème-conditioner 200 ml € 5,69
GUHL Prachtig Lang hair milk spray 125 ml € 6,69

Niet echt goedkoop voor een hele set, maar zeker eens een kijkje waard als je lang haar hebt.De producten zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar Wat voor shampoo gebruiken jullie? En werkt het goed? Laat het achter bij de comments!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...