vrijdag 20 augustus 2010

Review: Z Palette + Yaby Refills
Kennen jullie het Z-pallete al? Dit is een palette waar je refills in kunt stoppen van elke grootte die je maar hebt!Het Z-palette heeft een doorzichtige 'deksel', zodat je alle kleuren goed kunt zien. Het is een stevige flap die je helemaal naar achter kunt klappen, en zo er makkelijk staand mee kunt werken. De hele bodem van het palette is gemagnetiseerd. Dit betekent dat als je een oogschaduw hebt met een ijzeren pan, dat ie blijft kleven. Dit zit super goed vast, en ook als je het palette ondersteboven houdt is er niks aan de hand.

De Z-Pallete is verkrijgbaar bij ProMakeupStore.com, en kost tussen de 14 en 19 euro. Ligt er aan wat voor grootte je wilt. Je kan verschillende covers kiezen zoals roze,panter,zebra of gewoon zwart. Dit is hartstikke handig voor mee te nemen op vakantie, of als je een visagie opleiding doet. Dan nu de Yaby Refills.

Yaby is een professioneel merk, met prachtige producten. In de linker hoek zie je de oogschaduws. Het zijn vrij kleine pans, ongeveer ter grootte van een oogschaduw uit het 88 palette, of een 1 cent munt. De oogschaduws zijn wel super qua pigmentatie:


Van links naar rechts: Passion Fruit, Royal Brown, Magic Timber en Copper Ruby.
Deze oogschaduws zijn echt geweldig! Er zal nog wel een look volgen. En het mooiste is, is dat ze maar 2,80 euro kosten. Het is dan wel kleine verpakking, maar de pigmentatie is out of the blue!

Neem zeker eens een kijkje ophttp://www.promakeupstore.com ook voor o.a. the beauty blender (check mijn review). Het is gewoon een Nederlandse webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...