dinsdag 14 september 2010

Review: Sally Hansen Instant DrySally Hansen is een tijdje geleden uitgekomen met nieuwe nagellakjes. Ik had ze al een paar keer in de winkel gezien en was toch wel erg benieuwd naar de kwaliteit, aangezien ik Sally Hansen een goed nagellakmerk vind. Vooral de Hard as Nails lak is erg goed, en ook de topcoats zijn zeker aan te raden.Deze Instant-Dri Fast Dry Nail colors (wat een mondvol), zijn erg speciaal. Deze nagellak beschikt over een extra breed en lang kwastje, waarmee je in 1 beweging je hele nagel kunt lakken!Wat mij wel opviel tijdens het lakken, is dat er best wel veel nagellak aan het kwastje komt te zitten. En als je dan lakt, dan druk je de nagellak naar de zijkant. De nagellak kan dan in je nagelriemen komen, of nog erger over je hele vinger zitten.

De allereerste heet Blush Rush, een lichtroze kleur met een parelmoer gouden glans. Erg mooi voor de zomer/lente. De kleur dekt prima na 2 laagjes.
De tweede kleur is Expresso, en dit is wel mijn favoriet van deze twee. Een prachtige mauve kleur, en extra glanzend. Deze dekt ook gewoon na 2 laagjes.
De lakjes drogen echt snel! Sally hansen belooft dat je na 1 minuut al alles kunt doen maar, na ongeveer 2 minuten kan je doen en laten wat je wilt, zonder dat er beschadigingen komen aan je nagels.

Erg goede lakjes dus. Sally hansen is verkrijgbaar bij Ici Paris en volgensmij ook de Douglas. Deze nagellakjes kosten 9,99 en zijn nu te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...