vrijdag 5 november 2010

The Brand...: Make Up Store


In de categorie The Brand.. ga ik verschillende merken bespreken en iets over de geschiedenis van die merken vertellen. Dit kunnen nieuwe merken zijn maar ook oude legendes. Deze keer is Make Up Store (MUS) aan de beurt. Dit merk heeft zich kort geleden en Nederland gelanceerd en is al een grote hype op beautyblogs....
Makeupstore is een Zweeds cosmetica merk dat opgericht is in 1996 door Mika Liias. Hij leidt nog steeds zijn eigen bedrijf. Hij wilde een bedrijf creëren waar de klanten heel veel keuzes krijgen en goed advies krijgen in de winkels. En producten kunnen kopen van kwaliteit dat tot zijn waarde komt in vergelijking met de prijs.

Makeupstore zelf (de winkel) is erg clean, overzichtelijk en vooral klantvriendelijk. Iedere vrouw, dame, tiener kan er terecht en zal niet worden weggekeken. Alle producten worden niet op dieren getest, bevatten geen parfum en zijn dus ook geschikt voor mensen met allergieën.

Makeupstore heeft zich snel verspreid. Eerst was het merk vooral gericht op de Scandinavische landen, maar heeft nu meer dan 170 (!) winkels in 22 landen. Daarbij is MUS ook meteen 1 van de snelst groeiende bedrijven van Zweden.
De winkel zit aan de Heiligeweg 9 in Amsterdam. Dit is nu nog maar de enige winkel in het land. De winkel zit pal naast de MAC Pro Store, en is dus niet te missen. Hieronder even een impressie van producten die ze verkopen.
Ik ben heel erg benieuwd naar het merk, heb er zelf nog geen producten van maar hier zal binnenkort snel verandering in komen. 
Wat vinden jullie van het merk Makeup Store? En heb je er zelf al producten van?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...