zaterdag 6 november 2010

Review: The Body Shop Cheek/Face Powder


Ik had jullie een paar weken geleden al ge-teased met een aantal verrukkelijke foto's van deze prachtige poeder van the body shop. Na een lange tijd nu dus eindelijk de review van dit pareltje!
Deze poeder komt uit de Smoke & Fire collectie van The Body Shop, die nu al een tijdje in de winkel ligt. Deze collectie bevat o.a. kajal eyeliners (binnenkort ook een review) poeders, lipsticks en meer. Deze prachtige poeder is toch wel de eyecatcher van deze collectie en is daar bij misschien wel een musthave.De poeder is verkrijgbaar in 2 kleuren: Chestnut & Berry. Berry heb ik, en deze is meer paars/roze dan chestnut. De poeder bevat een prachtig patroon met blaadjes die allemaal verschillende kleuren zijn. De poeder is ook vrij zacht van structuur, en vliegt dus ook wel een beetje in het rond.
Dan de swatch, hier heb ik de face powder aangebracht en uitgeblend om het mooiste effect te geven. Deze blush is wel zo gepigmenteerd! Echt prachtig gewoon. Er zit ook een prachtige draagbare glans overheen. Ik breng de blush aan met een stippling kwast (#187) en hierdoor krijg je een zacht effect.

Het leuke is ook dat je deze poeder niet allen voor je wangen kunt gebruiken, maar ook voor ogen! De poeder is goed geschikt voor oogschaduw aangezien de pigmentatie adembenemend is.

Dit pareltje kan je toch niet laten liggen als je The Body Shop binnen loopt? De poeder kost 17 euro wat niet een goedkoop poedertje is. Maar houd in je achterhoofd dat je de poeder ook op je ogen kunt gebruik en dus multifunctioneel is. Tevens is de poeder ook een Special Edition en zal dus maar 1 keer verkocht worden. 
Als je langs The Body Shop loopt check de Smoke & Fire collectie zeker.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...