zaterdag 16 oktober 2010

NOTD: Herome Canada


Herome is met een wintercollectie uitgekomen voor een W.I.C colors assortiment.
De wintercollectie is geinspireerd op Canada, wat het op 1 na grootste land is van de wereld. De lakjes zijn geinspireerd op de bergen, beekjes, sneeuw en bosrijke gebieden. Er zijn zes verschillende kleuren:

- Ottawa
Dit is een winterachtig stadje, waar 's winters de grootste ijsbaan is ter wereld namelijk 8 km lang!

- Winni Peg
Een mooie lichtblauwe/groene kleur. Winnipeg is 's winters 1 van de koudste steden ter wereld waarvan de temperaturen 's nachts dalen tot -18, en zomers overdag wel 35 graden! De frisse 'coole' geur representeert dit en is daarbij helemaal goed voor Winnipeg!


- Québec
Dit is een chique Canadeese stad met een Franse uitstraling. De kleur is een feestelijke bronze teint en is uitermate geschikt voor een avondje uit!

- Surrey
Surrey is een plaats dat omringd word door bos en berg. Deze rode kleur met een vleugje aubergine geeft een warm gevoel aan elke winter.

- Mississauga
Deze frisse, hippe knallende rode kleur past helemaal bij het kleine snelgroeiende stadje Mississauga. Een moderne stad met een prachtige skyline. Kortom de beste kleur voor een Sarah Jessica Parker van Canada!
Sorry voor de vieze nagelriemen, nagels waren verkleurd door een groen lakje :-(


Ik heb de kleur Québec en vind het echt een apart kleur. Op de foto heb ik een laagje aangebracht wat ik zelf echt mooi vind staan. Het geeft een soort parelmoer, bronze kleur aan je nagels. Het staat erg chique, en past bij elke outfit. 

De Canada WIC lakjes liggen nu in de winkel en zijn verkrijgbaar bij diverse parfumerieën zoals Douglas, en diverse drogisterijen. De lakjes kosten 7,50 per stuk of 12,50 voor 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...