donderdag 28 oktober 2010

Review: Yves Rocher Feuille de Givre (wintercollectie 2010)


De wintercollecties vliegen om je oren hier op Lovethatmakeup. Het wordt koud buiten, kaarsjes gaan aan, voetjes in een paar warme sloffen en natuurlijk de leukste wintercollecties bekijken op Lovethatmakeup.

Vandaag een review over een merk waar ik sinds dit jaar echt meer en meer geinteresseerd ben geworden.
Ik had al wel eens wat besteld bij Yves Rocher, en was dan ook echt tevreden over de service, gratis goodies die je erbij krijgt en niet vergeten de producten zelf. Maar nu ik Yves Rocher echt leer kennen wil ik niet meer zonder!
De  Feuille de Givre collectie van Yves rocher lijkt net een sprookje. Yves Rocher heeft zich laten inspireren op de koele tinten van de winter, de ijskristallen de sneeuw en alle winter beelden die je maar op kunt noemen.
Met de producten uit de  Feuille de Givre collectie kan je dus ook glamoureuze looks maken, met veel shimmer en zachte tinten.

Ik mocht een aantal producten ontvangen en ben meteen gaan spelen met de producten.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicAls eerste de Pearly Radiance powder. Deze poeder komt ik een prachtige verpakking met winterse bomen erop. En de poeder it-self is to-die-for. Het patroon in de poeder is echt prachtig, en zoals jullie misschien weten heb ik een zwak-voor-patronen opgebouwd het laatste jaar. De poeder is lichtroze en geeft een mooie glans aan je gezicht. Het is niet zo glitterig, dus je kan het zelfs over je hele gezicht aanbrengen.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Dan nu de glossjes. De glossjes komen in handige tubetjes die vrij klein zijn dus handig om mee te nemen. Er komen ook nog schattig hangertjes bij, dat een leuk cadeautje is. De glossjes smaken lichtelijk naar vanille, en zijn niet dun van substantie wat natuurlijk een pluspunt is. Vooral bij Rose Nude (onderste)  zitten veel glitters maar die voel je niet. Rouge verlours (boven) is echt sinds ik 'm heb een favoriete lipgloss. Het is een goede gepigmenteerde rode lipgloss wat je niet echt vaak mee maakt.
Het leuke is ook dat als de rode lipgloss eraf is, blijft er een soort stain over. Erg handig als je niet te vaak je lipjes wilt bijwerken.

Over het algemeen super tevreden over de collectie en het is zeker een kijkje waard. Ook vallen de prijzen zeer mee, eigenlijk wat we gewend zijn van Yves Rocher.
De prijzen:

Yves Rocher Pearly Radiance Powder 14,90 Euro
Lipgloss met spiegeltje                          7,90 Euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...