vrijdag 29 oktober 2010

WinWinWin: GOSH Verrassings pakket!

Na het succes van de Twitter winactie is het alweer tijd voor een nieuwe winactie! Voor deze winactie wil ik wel dat je wat doet en ik zal het je ook niet zo gemakkelijk maken dus lees snel verder!
Voor deze winactie kunnen jullie een leuk verrassingspakket van GOSH winnen. Hierin zitten producten uit o.a. de herfstcollectie en de wintercollectie. De wintercollectie ligt nog niet eens in de winkels dus dan heb je alvast een leuke preview!

Een aantal dingen die mij leuk lijkt als je dat doet (is niet verplicht).

- Volg mij op Twitter! Op twitter plaats ik zoveel nieuwtjes rondom mijn blog, maar ook over mijn persoonlijke leven, wat ik doe naast bloggen etc. Dus maak gratis een account of volg mij!

- Volg mij op Bloglovin! Bloglovin is een handige website waar je je favorieten blogs/sites kunt volgen en zo up-to-date blijft met nieuwe artikels en posts. Zo ben jij de eerste die weet over mijn artikels.

Dan wat moet je voor deze winactie doen? Maak een collage dat mij uitstraalt. Waarvan jij denk dat ik dat ben. Dit kan zijn mijn beautyproducten, lifestyle fashion. Ik moet echt denken bij de collage van: Dit is precies ik.
Maak de collage upload 'm via ImageShack en plaats de (Yfrog) Url in het balkje website bij de comments.
Je mag maar 1 keer meedoen. Doe mee voor 14 November 2010 20:00 uur, en dan kies is 's Avonds de winnaar.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...