woensdag 10 november 2010

Review: MAC 6 Classic Eyes (Devoted Poppy)Dit palette ligt al een hele tijd tussen mijn oogschaduws. En ik heb dit palette ook een hele tijd niet gebruikt, maar sinds dat ik 'm weer gebruik ben ik gewoon weer bewust van het feit dat dit palette zo mooi is.
Dit palette werd uitgebracht in de MAC Holiday Collectie 2008. Dus dat is alweer een hele tijd geleden, maar ik vond toch dat dit palette een review waard is.Dit is het palette open. Zoals je ziet zitten er 6 verschillende oogschaduws in en een klein oogschaduw kwastje (MAC SE213)

Dit zijn de kleuren:
Young Thing : Lichte creamy witte kleur
In Awe Intense: Intense zwart met gouden glitters
Fall Deeply : Fel blauwe met een frost finish
Amourously : Antiek gouden frosty kleur
Sweet Eyes: Zachte shimmery goud-beige
Awaken : Lichtgroene Frosty kleur

De kleuren combinatie vind ik wel gewaagd. Je krijgt felle kleuren waarmee je een over-de-top look kunt maken, maar je krijgt ook neutrale kleuren waar je een everyday look mee kunt maken.

Dit zijn de swatches van links naar rechts: In Awe, Sweet Eyes, Young Thing, Sweet Eyes, Awaken, Fally Deeply.

Zoals je kunt zien zijn de frost kleuren iets minder gepigmenteerd. En Awaken is zelf bijna niet te zien. Daarom vind ik dat ook de minste kleur van allemaal. De oogschaduws zijn vrij zacht (muv frost) en brengen gemakkelijk aan, en smelten ook makkelijk samen.

Al met al een super palette en vind het echt een prachtige verpakking en prachtige kleuren. Helaas is dit palette niet meer verkrijgbaar maar er is nog altijd Ebay!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...