dinsdag 9 november 2010

Ebay shoplog: NagelwielenIk krijg nog dagelijks vragen als: , Waar koop je die nepnagels aan dat rondje?' of ,Wat is dat voor raar?' Ik heb er al een keer een artikel over geschreven want deze dingen zijn zo handig!

Wat zijn het nou? Deze rare nagelrondjes? In de winkel zoals HEMA vind je bij de nagellak ook van deze nagelwielen, daarop kun je elke kleur goed zien en de dekking etc. Daar voor zijn ze eigenlijk. Je kan dan goed inschatten wat voor kleur het is en of je het echt een mooie kleur vindt.

Als je veel of niet veel nagellak hebt maakt niet uit. Je kan de nagels lakken en zo krijg je een leuk kleurend geheel en kan je zo je nagellakjes sorteren.


Je hebt heel veel verschillende soorten nagelwielen. Je hebt doorzichtige, witte, creme, vierkante noem het maar op. De mooiste vind ik zelf de doorzichtige, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

De verkoper waar ik mijn nagelwielen heb gekocht is Yangg3 dit is een verkoper uit China en heeft goede feedback (99,1%). De verkoper levert de nagelwielen per 10 voor 2,84 incl verzenden. Dat is geen geld voor nagelwielen, en je moet ook zorgen dat je ongeveer rond de 3 euro zit met nagelwielen kopen.
De nagelwielen komen aan in een doosje en in bubbeltjespapier. Er komt ook een briefje bij met een dankwoord en wat meer informatie. Allemaal goed en professioneel dus en ik raad je deze verkoper echt aan.

Als je er zelf nietzoveel wilt kan je er natuurlijk voor kiezen om het bijvoorbeeld met een vriendin te doen, en dat je de prijs deelt. Je moet wel een Paypal account of creditcard hebben om te kunnen betalen.

Hopelijk is dit genoeg informatie over de nagelwielen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...